• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Ile osób widziało was nago

Mężczyzna

Jedenon

Biegły Uwodziciel
Na żywo – kilku, wiadomo. Ale odkąd jestem sama, trochę się to zmieniło. Zdarza się, że ktoś poprosi o zdjęcie… i jakoś się dogadamy – to czemu nie. Nie robię z tego wielkiej akcji, po prostu czasem fotka to forma podziękowania za coś. Zwłaszcza jeśli ktoś potrafi być miły, pomocny, konkretny.
W dzisiejszych czasach to nie takie rzadkie, prawda?
Od dzis wszyscy bedziemy Ci pomagać 😉

Mężczyzna

Siwy1945

Podrywacz
Już kiedyś pisałem w tym temacie dużo osób widziało mnie nago i to w różnych miejscach było by trochę pisania o wszystkim

Kobieta

Zalotka

Podrywacz
Na żywo – kilku, wiadomo. Ale odkąd jestem sama, trochę się to zmieniło. Zdarza się, że ktoś poprosi o zdjęcie… i jakoś się dogadamy – to czemu nie. Nie robię z tego wielkiej akcji, po prostu czasem fotka to forma podziękowania za coś. Zwłaszcza jeśli ktoś potrafi być miły, pomocny, konkretny.
W dzisiejszych czasach to nie takie rzadkie, prawda?
Czyli, ze rozbierasz się za kasę? Po co tu to owijać w bawełnę. Jest jak jest.

Mężczyzna

Cortez2000

Erotoman
Basen sauna swingklub, do tego zdarzało mi się uprawiać seks grupowy z parami
U mnie to było trochę inaczej, kilka razy robiłem striptiz po pijaku na domówkach dla żartu ale często kończyłem na golasa :D w czasach licealnych często graliśmy w butelkę albo w prawda lub wyzwanie, zawsze wybierałem wyzwanie i często miałem coś zrobić na golasa, na przykład biegać nago po ogrodzie, albo wyjść na golasa na balkon i coś tam krzyczeć :D takie tam głupie zabawy z czasów licealnych

Mężczyzna

tantraManiac

Seks Praktykant
Ciężko określić, jak się bywa często w saunie.
Zdecydoawnie...ilość idzie w dziesiątki a być może w setki. Tyczy się to zarówno mnie jak i mojej Żony :).
Z tym, że sauny (te z prawdziwego zdarzenia ma się rozumieć :) ), mają to od siebie, że nikt przesadnie się w nikogo nie wgapia. Strój Adama i Ewy to norma w tychże zakątkach :)

Mężczyzna

Cortez2000

Erotoman
Zdecydoawnie...ilość idzie w dziesiątki a być może w setki. Tyczy się to zarówno mnie jak i mojej Żony :).
Z tym, że sauny (te z prawdziwego zdarzenia ma się rozumieć :) ), mają to od siebie, że nikt przesadnie się w nikogo nie wgapia. Strój Adama i Ewy to norma w tychże zakątkach :)
Chodzicie tylko na sauny czy mieliście jeszcze jakieś inne sytuację że ktoś was widział nago?

Mężczyzna

tantraManiac

Seks Praktykant
Chodzicie tylko na sauny czy mieliście jeszcze jakieś inne sytuację że ktoś was widział nago?
Hmmm...kilka razy plaży nudes (za granicą). Oprócz tego, moja Ż lubi się opalać topless - także wiele razy ktoś widział jej piersi :).
Z ciekawostek - kiedyś moja Ż była przyłapana w przebieralni w galerii handlowej. A że, było lato i nie miała na sobie stanika to widok był....co najmniej gratką dla "podglądającego" :D