• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Ile osób widziało was nago

Mężczyzna

cuckoldman

Seks Praktykant
Na żywo ok 10 pewnie, z filmików nagranych i udostępnionych na pewnym portalu myślę ,że ok 100 000 łącznie się uzbiera ( byłem ta ja głównie z partnerką czasami dołączał kolega )

Mężczyzna

DruhBoruch

Podrywacz
Aż wstyd się przyznać ale więcej mężczyzn mnie widziało nago niż kobiet, a to ze względu że duża część życia grałem w piłkę, półprofesjonalnie,po meczu czy treningu braliśmy prysznic.😂
Jeżeli nie zaszliście dalej niż wzajemne mycie pleców, to nie ma powodów do wstydu.

Kobieta

youngmommy

Cichy Podglądacz
Na żywo – kilku, wiadomo. Ale odkąd jestem sama, trochę się to zmieniło. Zdarza się, że ktoś poprosi o zdjęcie… i jakoś się dogadamy – to czemu nie. Nie robię z tego wielkiej akcji, po prostu czasem fotka to forma podziękowania za coś. Zwłaszcza jeśli ktoś potrafi być miły, pomocny, konkretny.
W dzisiejszych czasach to nie takie rzadkie, prawda?

Mężczyzna

IRA87

Cichy Podglądacz
Na żywo – kilku, wiadomo. Ale odkąd jestem sama, trochę się to zmieniło. Zdarza się, że ktoś poprosi o zdjęcie… i jakoś się dogadamy – to czemu nie. Nie robię z tego wielkiej akcji, po prostu czasem fotka to forma podziękowania za coś. Zwłaszcza jeśli ktoś potrafi być miły, pomocny, konkretny.
W dzisiejszych czasach to nie takie rzadkie, prawda?
W dzisiejszysz czasach sporo rzeczy uchodzi i jest na porządku dziennym 🙂