• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Fantazje erotyczne, które chcielibyście spełnić

Mężczyzna

turuto

Cichy Podglądacz
A ja bym chciała by mój mąż tyłko jak to znieść gdy mu zaproponuje i będzie musiał to spełnić
A potem jeszcze wyprać pościel :D

Pissing to delikatny temat i jeśli mąż nigdy nie wykazywał żadnych skłonności ku niemu, to bym odpuścił. W najlepszym razie poczuje do ciebie obrzydzenie.

Ewentualnie można przetestować w formie żartu, mówiąc gdy ci robi np. minetkę, że ci się bardzo chce i możesz nie wytrzymać. Jeśli powie "leć do łazienki". to już wiesz że nic z tego.

Mężczyzna

GynoMax

Podrywacz
Mnie niezmiernie własny gabinet seksu taki realny bo online już prowadzę 😇 a szczegóły możecie w moich opowiadaniach poczytać w dziale opowiadania 🙈

Mężczyzna

squarex88888

Seks Praktykant
Chciałbym, żeby płodna julka tak się na mnie napaliła, że wzięłaby mojego mikrusa do ust i tak nim się bawiła, że wciągnąłbym prześcieradło tyłkiem.