• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Dziewczyny czy wy lubicie minetkę?

tomek82

Cichy Podglądacz
uwielbiam kobiecie robic minetkę coś wspanialego wysysając z niej soki :) jak jest któraś z Was w potrzebie piszcie śmiało :) pozdrawiam i zapraszam do dialogu :)

Gera

Cichy Podglądacz
Mój facet to uwielbia, dla mnie to rozkosz kiedy jego język dotyka mojej szparki, dlatego też nie ma problemu z tym żebym odpowiedziała mu oralnie :)

Ewelina19
Nie zgadzam się z tobą do końca fakt minetka nie zastąpi seksu "ale jak się ja dobrze robi" to kobieta jest dosłownie w niebie. Każdy facet ma swój sposób na to a ja mam swój sposób ale niestety nie da rady tego opowiedzieć musiałbym to pokazać. Minetka to nie tylko lizanie ale również ssanie praca paluszkami i pieszczota ciała partnerki najlepiej wszystko jednocześnie.
Minetka to sztuka i niestety nie każdy będzie Picassem w tej dziedzinie

Cupidolov

Nowicjusz
Zgadza się,nie znam kobiety które nie lubiłaby właśnie takich pieszczot,jeżeli umiejętnie wykonamy minetkę to zapewni niesamowity orgazm i przyjemność,doznania. To samo zresztą działa w drugą stronę i robienie dobrze ustami facetowi.

KrolNocy

Cichy Podglądacz
To fakt,czasem takie pieszczoty mogą być zdecydowanie lepsze i bardziej intensywne z większym orgazmem niż sam seks,trzeba tylko umieć odpowiednio pieścić partnerkę aby szczytowała wielokrotnie. W tym celu przyda się także mniejszy wibrator lub masturbator dla kobiet,do tego nasz języczek i mamy efekt murowany:)

A

aventont

Guest
hmm..znam takie co nie lubią ;P a sprawne języczek może dać tyle przyjemności że czasem nic więcej do szczęścia nie trzeba ;)
ja osobiście uwielbiam, choć teraz to rzadkość ;/

SexWibracje

Nowicjusz
Cały sekret tkwi tutaj w sprawnym języczku partnera oraz jego zaangażowania,dodatkowo można urozmaicać zwykłą minetkę,stosując dobre lubrykanty,żel smakowy czy bitą śmietanę :)

L

lickoneg

Guest
Znałem tylko jedną dziewczynę, która nie lubiła minetki bo wstydziła się swych nieco zdeformowanych (po wypadku w dzieciństwie) warg sromowych, ale przeszło jej po iluś tam latach.

Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry