Napisałbym "oj tak byczq +1", tylko że płeć się nie zgadza. Musiałbym chyba napisać "oj tak krówqo +1".To tylko kobieta włącz, podkręć, ustaw , sprawdź , wyreguluj
Facet włącz , rozgrzej i wyłącz jak toster![]()

Napisałbym "oj tak byczq +1", tylko że płeć się nie zgadza. Musiałbym chyba napisać "oj tak krówqo +1".To tylko kobieta włącz, podkręć, ustaw , sprawdź , wyreguluj
Facet włącz , rozgrzej i wyłącz jak toster![]()
Za to krówkę dostaniesz szklanką po łapkachNapisałbym "oj tak byczq +1", tylko że płeć się nie zgadza. Musiałbym chyba napisać "oj tak krówqo +1".![]()
Był taki film.Za to krówkę dostaniesz szklanką po łapkach
Ech ! Też to lubię. W tym roku miałam jeszcze więcej takich doznań. W ruinach zamku zostałam zakuta w dyby . Niesamowite uczucie. Byłam nago , nie mogłam się ruszyć a w każdej chwili mógł ktoś nadejść.
Uwielbiam być uległa. Kocham wiązania, pejcze, kulki, kajdanki, a w moich ustach znajduje sie knebel. Oh co ja bym zrobiła aby teraz być taką uległa![]()
![]()
Ech ! Też to lubię. W tym roku miałam jeszcze więcej takich doznań. W ruinach zamku zostałam zakuta w dyby . Niesamowite uczucie. Byłam nago , nie mogłam się ruszyć a w każdej chwili mógł ktoś nadejść.
Ooo, widzę że mamy podobnie... Też jestem bardzo uległa. Lubię być dostępna zawsze gdy mężczyzna będzie miał na mnie ochotę. Lubię też podkreślać moją uległość dodatkami takimi jak obroża, ogonek analny, smycz. Uwielbiam być zakneblowana, trzymana krótko na smyczy I brana od tyłu.... MrrrrUwielbiam być uległa. Kocham wiązania, pejcze, kulki, kajdanki, a w moich ustach znajduje sie knebel. Oh co ja bym zrobiła aby teraz być taką uległa![]()
![]()
I jak to wypelnić,albo cus?== Results from bdsmtest.org ==
100% Switch
95% Rope bunny
95% Voyeur
94% Rigger
90% Brat
90% Submissive
87% Brat tamer
79% DominaI jak to wypełnićnt
69% Vanilla
61% Exhibitionist
59% Primal (Prey)
46% Sadist
46% Experimentalist
44% Primal (Hunter)
31% Master/Mistress
30% Masochist
19% Non-monogamist
13% Owner
4% Degrader
4% Slave
3% Pet
0% Boy/Girl
0% Degradee
0% Daddy/Mommy
0% Ageplayer
Link u kogoś w komentarzu którymś z kolei, nie pierwszymI jak to wypelnić,albo cus?
Dzieki...Link u kogoś w komentarzu którymś z kolei, nie pierwszym
Ja jestem totalnie uległy.Dominacja czy uległość? A może żadna z tych dwóch opcji nie leży w Twojej erotycznej naturze? Podnieca Cię bycie zdominowanym czy dominowanie nad partnerem/partnerką? A może nie ma to dla Ciebie żadnego znaczenia? Może nie przemawia do Ciebie żadne z powyższych? A może lubisz czasem jedno czasem drugie albo z wiekiem zmieniły Ci się upodobania w tym temacie?
Wstawiam ankietę, ponieważ zawsze nurtowały mnie te tematy.
Jestem uległyKobieta.
Zdecydowanie wolę być uległa.
Lubię być poniżany przez kobiety.Jestem uległy
| Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
|---|---|---|---|---|
|
|
Ciamajda w łóżku – czy da się to jeszcze wyklepać? | Seks | 41 | |
|
|
Wymieniasz się fotkami, czy na pewno kochasz? | Związki | 13 | |
|