• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Dominujesz czy ulegasz podczas seksu? Ankieta

Dominujesz czy ulegasz? Jaka jest Twoja erotyczna natura? Co bardziej Cię podnieca?

• Total voters
    231
Mężczyzna

zielony

Nowicjusz
A tu często czytam właśnie posty jakichś uległych facetów, co chcą żeby ich zeszmacić i nawet chcą za to zapłacić. To się zastanawiam jacy oni są w takim prawdziwym życiu.
To już pewnie podchodzi pod badania społeczne. Bardzo wiele preferencji jakichkolwiek, nie tylko seksualnych, ma swój początek w dzieciństwie. Kiedyś się mówiło że trudne czasy wychowują twardych ludzi,łatwe czasy wychowują słabych ludzi. A czy tacy są w prawdziwym życiu to jest inna sprawa, w internecie każdy może pisać co chce i wcielać się w kogo chce.

Mężczyzna

haster692

Podrywacz
A tu często czytam właśnie posty jakichś uległych facetów, co chcą żeby ich zeszmacić i nawet chcą za to zapłacić. To się zastanawiam jacy oni są w takim prawdziwym życiu.
Wbrew pozorom takie osoby wcale nie muszą być tacy, jacy są w chwili uniesień seksualnych, podniecenia, w trakcie seksu. Dzisiaj każdy z nas nosi maski. Każdy z nas zachowuje się wśród kolegów z pracy, inaczej spędzając czas z rodziną, inaczej z przyjaciółmi. Mało osób potrafi być cały czas sobą bezgranicznie od otoczenia.

Kobieta

Nieśmiała

Biegły Uwodziciel
Do mnie piszą na priv tacy, że chcą żebym ich zeszmaciła itp. Trochę to dziwne dla mnie. Tzn zastanawiam się co musi tkwić w człowieku, żeby go to doprowadziło do takiej sytuacji, żeby pisać obcej osobie, że chce być moim kundlem?

Mężczyzna

zielony

Nowicjusz
Do mnie piszą na priv tacy, że chcą żebym ich zeszmaciła itp. Trochę to dziwne dla mnie. Tzn zastanawiam się co musi tkwić w człowieku, żeby go to doprowadziło do takiej sytuacji, żeby pisać obcej osobie, że chce być moim kundlem?
Może to też wyglądać w ten sposób że w pracy to kierownik, dyrektor i musi być twardy, w domu musi też trzymać ryzy i gdzieś chce upuścić to wszystko co w nim siedzi i to jest jego metoda.

Mężczyzna

haster692

Podrywacz
Doświadczyłaś kiedyś tej niepewności, ekscytacji przed tym co może ci zrobić dominującą Cię osoba? W szczególności kiedy na przykład masz związane ręce i nogi? Są to emocje, których nie uzyskasz "na co dzień".

Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry