• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Do panów. Lubicie patrzeć na masturbującą się kobietę ?

Mężczyzna

eksperymentator

Biegły Uwodziciel
Jeśli tak to który moment jest najlepszy dla was? Jak co robi dokladnie i w jaki sposob? A jeśli oglądacie na stronkach to lubicie jak są ubrane czy całkiem nagie ? :)
Uwielbiam jak sobie masuje muszelkę w cienkich rajstopkach. Najbardziej mnie kręci jak rajstopki są już całe mokre i klejące od jej soczków. Zawsze wtedy marzę o wylizaniu takich mokrych rajstop i muszelki w nich.

Mężczyzna

nocze

Cichy Podglądacz
Bardzo lubię popatrzeć.Moja niestety rzadko daje się namówić.Lubie moment kiedy dochodzi.Moim marzeniem jest zobaczyć ją na jeźdźca z dwoma dildami w obu dziurkach.A na filmikach to najlepiej ukryta kamera.Wtedy nie ma hamulców.

Kobieta

Renata

Nowicjusz
Nie wiem, czy tylko ja tak mam, ale są dni, kiedy człowiek ma ochotę zrzucić z siebie nie tylko obowiązki, ale i całą resztę. 😏

Lubię moment, kiedy zamykam za sobą drzwi, włączam muzykę, zostawiam telefon gdzieś daleko i przez chwilę nikt nic ode mnie nie chce. Wystarczy cienka koszulka... albo nawet i ona zaczyna przeszkadzać.

To zabawne, jak bardzo potrafi działać wyobraźnia. Czasem nie potrzeba żadnego dotyku. Wystarczy jedno spojrzenie w lustro, ciepło na skórze i ta myśl, że gdyby ktoś zobaczył mnie właśnie teraz... chyba nie odwróciłby wzroku.

A wy? Też macie takie chwile, kiedy bardziej podnieca sama możliwość niż to, co naprawdę się wydarzy?

Mężczyzna

Daniello93śl

Seks Praktykant
Kto by nie lubią patrzeć na piękne rozłożone nóżki kobiece, na samym początku dużą ilością oliwki nalac na święte krocze i zacząć prawdziwe widowisko robisz to co powinni faceci prezentować aby uszczęśliwić kobietę wreszcie hehe

Mężczyzna

marek476

Cichy Podglądacz
Nie wiem, czy tylko ja tak mam, ale są dni, kiedy człowiek ma ochotę zrzucić z siebie nie tylko obowiązki, ale i całą resztę. 😏

Lubię moment, kiedy zamykam za sobą drzwi, włączam muzykę, zostawiam telefon gdzieś daleko i przez chwilę nikt nic ode mnie nie chce. Wystarczy cienka koszulka... albo nawet i ona zaczyna przeszkadzać.

To zabawne, jak bardzo potrafi działać wyobraźnia. Czasem nie potrzeba żadnego dotyku. Wystarczy jedno spojrzenie w lustro, ciepło na skórze i ta myśl, że gdyby ktoś zobaczył mnie właśnie teraz... chyba nie odwróciłby wzroku.

A wy? Też macie takie chwile, kiedy bardziej podnieca sama możliwość niż to, co naprawdę się wydarzy?
Chętnie popatrzyłbym na Ciebie jak bawisz się cipka, głaszczesz lechtaczke ,.asuje

Mężczyzna

marek476

Cichy Podglądacz
Chętnie popatrzyłbym na Ciebie jak bawisz się cipka, głaszczesz lechtaczke ,masujesz sromy, wkładasz palce do vaginy. Mogłabyś zrobić taki prywatny pokaż dla mnie. Skad jesteś, jakie miasto? Ja jestem z Gdyni. Moja partnerka robi czasem taki pokaz dla mnie. Jest zawsze bardzo podniecający, ale nigdy sama nie dochodzi,bo ja nie wytrzymuje i muszę dokończyć językiem. Bardzo to lubię . Rozłożyć takie mokre wargi sromowe na swoich ustach i lekko podgryzać końcówkę lechtaczki aż do pełnego orgazmu. I zlizywać ten soczek, który leci ze środka. Uważam, ze kobieta po 50 woli dobrą minetkę od zwykłego ruchania. Orgazm lechtaczkowy jest chyba bardziej przyjemny. Tak jak przyjemny jest dobry lod .

Mężczyzna

masturb.

Podrywacz

Oj, to bardzo piękne i podniecające.

Raz w życiu tak miałem. Leżałem na wieczór w łóżku, wyluzowałem się i zacząłem wyobrażać sobie różne sytuacje związane z sexem. Członek od początku był sztywny tak bardzo, że czasem podczas seksu nie jest az tak nabrzmiały. Byłem tak mocno podniecony, że wiedziałem iż prędzej, czy później będzie mokry finał. W pewnym momencie całe moje ciało zaczęło drżeć i orgazm przyszedł sam, bez jakiegokolwiek dotykania, czy masowania. Strzeliłem tak mocno, jak rzadko kiedy. Nawet nie zauważyłem kiedy minęła godzina. Pierwszy raz w życiu miałem finał bez dotykania czegokolwiek. Taka masturbacja marzeniami 😁

Hajks3

Podrywacz
Jeśli tak to który moment jest najlepszy dla was? Jak co robi dokladnie i w jaki sposob? A jeśli oglądacie na stronkach to lubicie jak są ubrane czy całkiem nagie ? :)
Bardzo mnie to podnieca. Ale moja obecna nie lubi się sama bawić cipka. Ale fajnie by było jakbym kiedyś wszedł do domu, a ona by szczytowała i głośno jęczała. A co do tych na stronkach, to bardzo podnieca jak dziewczyna w bieliźnie kusi ze ja ściągnie, bo to pobudza wyobraźnię

Mężczyzna

Wtedy

Cichy Podglądacz
Lubię kiedy moja się zabawia sama ze sobą. Nieraz nachodzi ją ochota. Najczęściej lubi sprawić sobie przyjemność wibratorem. Po chwili zabawy się kończy na seksie bo jak to mówi „już tak, nie może musi wejść na chwilę”

Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry