????Podaj e-mail, możesz na priv napisać jeśli nie chcesz tutaj
Ostatnia edycja:
????Podaj e-mail, możesz na priv napisać jeśli nie chcesz tutaj
Żebym Ci mógł wysłać filmik
Jeśli kolega luzak i kręci się koło ciebie to nie widzę przeciwwskazań"Ej możesz mi pokazać jak się masturbujesz? Wyślesz jakiś filmik czy coś? " Tak do kolegi z pracy. Myślisz że się zgodzi ?
Uwielbiam oglądać jak kobiety się masturbujaJeśli tak to który moment jest najlepszy dla was? Jak co robi dokladnie i w jaki sposob? A jeśli oglądacie na stronkach to lubicie jak są ubrane czy całkiem nagie ?
Znajoma z pokoju obok często w nocy się masturbowała,nie widziałem jak to robi ale za to słyszałem jak stękała.Bardzo mnie to podniecało i zaczynałem tez się zabawiać w swoim pokojuWiem, że to z założenia temat skierowany do Panów ale pozwolę sobie na wypowiedź ja akurat chyba będę w opozycji i powiem, że nie lubiłam nigdy się masturbować na oczach mojego faceta. Nie chodzi o wstyd tylko lubię to robić sama w spokoju. Ale czasami jak się pokłóciliśmy i chciałam mu trochę zrobić na złość, to kładłam się tak na łóżku żeby mnie widział, zaczynałam cały akt, powoli, sensualnie. W pewnym momencie dbałam o to, żeby nawiązać z nim kontakt wzrokowy i wtedy oblizywałam sobie palce, baaaardzo powoli. To zazwyczaj go bardzo nakręcało.
I wcale się nie dziwię, że go to nakręcało.Wiem, że to z założenia temat skierowany do Panów ale pozwolę sobie na wypowiedź ja akurat chyba będę w opozycji i powiem, że nie lubiłam nigdy się masturbować na oczach mojego faceta. Nie chodzi o wstyd tylko lubię to robić sama w spokoju. Ale czasami jak się pokłóciliśmy i chciałam mu trochę zrobić na złość, to kładłam się tak na łóżku żeby mnie widział, zaczynałam cały akt, powoli, sensualnie. W pewnym momencie dbałam o to, żeby nawiązać z nim kontakt wzrokowy i wtedy oblizywałam sobie palce, baaaardzo powoli. To zazwyczaj go bardzo nakręcało.
uwielbiam jak maja na sobie tylko skarpetki i top.Jeśli tak to który moment jest najlepszy dla was? Jak co robi dokladnie i w jaki sposob? A jeśli oglądacie na stronkach to lubicie jak są ubrane czy całkiem nagie ?
Też lubię podsłuchowac innych zawsze nastawiam uszy ostatnio przyłożyłam słynna szklankę do ściany żeby usłyszeć sąsiadów , tak wiem ale nie mogłam się powstrzymaćTez lubie a także nasluchwiac w ciemności odgłosów. A jeśli chodzi odglosy to również dźwięki seksu dolatujące z otwartych okien sąsiednich domów czy mieszkań czy pokoi hotelowych są super doświadczeniem, zdarzyło się kilkanaście razy.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
M | Facesitting . Czy lubicie takie zabawy . Pytanie do Panów jak i do Pań | Seks | 170 | |
A | Jakie cipeczki / penisy lubicie? - pytanie do pań i panów :) | Seks | 155 | |
M | Para szuka panów do wspólnej zabawy z panią | Ogłoszenia | 12 | |
Zabawki dla Panów | Masturbacja | 23 | ||
Do Panów - Tenga egg | Masturbacja | 2 |