Tego nie pamiętam, ale czy nie chodzi oto, że drużyna sześć razy i tak dalej?Kocham Cię
Ile razy za tak zapytam i zacytuję naszego Guru?
Tego nie pamiętam, ale czy nie chodzi oto, że drużyna sześć razy i tak dalej?Kocham Cię
Ile razy za tak zapytam i zacytuję naszego Guru?
Ale gdzie Tu inwektywy? Po prostu gorąca dyskusja!Mogę prosić o zachowanie kultury, czy naprawdę nie możemy dyskutować bez tych wszystkich inwektyw?
Kataryna, to Nik pochodzący od imienia Katarzyna, czy od wyjątkowo wielkiego aerofonu z piszczałkami?Temat roz**bany przez złośliwych trolli .
A czy Polak nie może być czarnoskórym lub mulatem?Nigdy nie mów nigdy, wiadomo każdy ma fantazje i im więcej tym lepiej ale na tą chwilę sex czy związki tylko z Polakami
Np Pan Wilfredo LeonA czy Polak nie może być czarnoskórym lub mulatem?
Zaznaczam, że sam jestem białym polaczyną.
No to co innego jak ktoś się identyfikuje jako Polak i tu żyje a co innego sex przygodni bo ktoś jest czarny i ma dużego Kutasa.Np Pan Wilfredo Leon
Serio? "polaczyna"? Jakiś kompleks narodowościowy?A czy Polak nie może być czarnoskórym lub mulatem?
Zaznaczam, że sam jestem białym polaczyną.
No właśnie kiedyś koleżanka chciała zaszaleć tak, mówiła że bardzo się zawiodła.No to co innego jak ktoś się identyfikuje jako Polak i tu żyje a co innego sex przygodni bo ktoś jest czarny i ma dużego Kutasa.
Nie jest to żaden kompleks, to tylko słowo. Tak jak miłość.Serio? "polaczyna"? Jakiś kompleks narodowościowy?
Słów używa się w jakimś celu, można napisać pisarz lub pogardliwie pisarczyna.Nie jest to żaden kompleks, to tylko słowo. Tak jak miłość.
No ale nie o białych Polakach i nie o białych polaczynach to temat.
Tylko widzisz, to dowód anegdotyczny. Trzeba sprawdzić statystykiNo to ja już nie wiem. Mają, czy nie?
Raczej skłaniam się uwierzyć dziewczynom, które miały do czynienia niż teoretykom "czarnej ornitologii"
Byłem już nazywany polaczyną, dlatego używam tego określenia.Słów używa się w jakimś celu, można napisać pisarz lub pogardliwie pisarczyna.
Ty się nie zmienisz Nic do koloru........broń mnie...Tylko widzisz, to dowód anegdotyczny. Trzeba sprawdzić statystyki
Po co zmieniać ideał?Ty się nie zmienisz