Dobra, offtop, ale nie wytrzymam. Gdybyś był nazywany "głupim chujkiem", to też byś używał tego określenia?Byłem już nazywany polaczyną, dlatego używam tego określenia.
Dobra, offtop, ale nie wytrzymam. Gdybyś był nazywany "głupim chujkiem", to też byś używał tego określenia?Byłem już nazywany polaczyną, dlatego używam tego określenia.
Ale pewnie twardy zawsze i dłużej wytrzymujeTak z natury mają duże lufy. Mnie by wystarczyło 12 cm w spodniach, a mam 7 cm przez wady genetyczne.
Pod warunkiem, że właściciel o siebie dba. Moim zdaniem optymalny14 cm wystarczy by kobieta miała dobry seks, a 17 cm to idealny rozmiar i taki maksymalny powyżej tego to są moim zdaniem monstercocks.Ale pewnie twardy zawsze i dłużej wytrzymuje
Penisem krótszym niż 20 cm nie zainteresuje się współczesnej kobiety. Trzeba czymś skompensować krótszy rozmiar.Pod warunkiem, że właściciel o siebie dba. Moim zdaniem optymalny14 cm wystarczy by kobieta miała dobry seks, a 17 cm to idealny rozmiar i taki maksymalny powyżej tego to są moim zdaniem monstercocks.
Tylko ile % populacji facetów może się chełpić takim rozmiarem parówy xD hipergamie i wymagania kobiet wywalone w kosmosPenisem krótszym niż 20 cm nie zainteresuje się współczesnej kobiety. Trzeba czymś skompensować krótszy rozmiar.
W Europie i Azji nawet mniej niż 1% może zainteresować kobietę samym penisem. Dlatego Azjaci są tak pracowici - kompensują braki fizyczne pozycją w hierarchii dominacji.Tylko ile % populacji facetów może się chełpić takim rozmiarem parówy xD hipergamie i wymagania kobiet wywalone w kosmos
Masakra jakie to brutalne. Od redpilla i blackpilla nie ma odstępstw? to wszystko to jak najbardziej prawdziwa prawdziwość?W Europie i Azji nawet mniej niż 1% może zainteresować kobietę samym penisem. Dlatego Azjaci są tak pracowici - kompensują braki fizyczne pozycją w hierarchii dominacji.
Kobiety i ich partnerzy sami piszą w necie, że poszukują na seks mężczyzn z długimi, a nie z krótkimi penisami.Od redpilla i blackpilla nie ma odstępstw? to wszystko to jak najbardziej prawdziwa prawdziwość?
Bardzo realne że z wiekiem maleje jak człowiek się kurczy na starość to czemu mu ptak ma nie zmniejszyć sieZ własnego doświadczenia widzę że z wiekiem tak jakby trochę mniejszy był podczas wzwodu . Muszę zmierzyć.
Czy wszyscy czarnoskórzy mają ogromne członki, tego chyba nikt nie.Czyli na czym w ogóle stanęło? Mają te ogromne członki czy nie?
No cóż, to jest groteska, do której dotarliśmy w sprawie potężnych kutang. Potężnych kutang, ktorych posiadaczom oddaje się część na kolanach.,@stroiczek Naprawdę, jak się czyta Twoje opinie, to ciężko się od śmiechu powstrzymać. Jesteś lepszy niż niejeden współczesny kabaret
Nie wiem, to nie mój światPotężnych kutang, ktorych posiadaczom oddaje się część na kolanach.,
Nie wiem, to nie mój świat
Aniko nie wszedzie jest ich małoOdruch naturalny Tutaj jest ich mało, ale będąc w UK sama widziałam, zwłaszcza gdy nosili dresy a w nich dosłownie cały zarys penisa...widok miazga.