Jak bardzo ogromne?Potwierdzam, że czarni posiadają duże członki, nie wiem, czy wszyscy, ale te, które miałam przyjemność poznać , były ogromne
Jak bardzo ogromne?Potwierdzam, że czarni posiadają duże członki, nie wiem, czy wszyscy, ale te, które miałam przyjemność poznać , były ogromne
Ponad 25Jak bardzo ogromne?
Pytanie było raczej skierowane do autorki komentarza @Aga DPPonad 25
Czy 25 ? nie mierzyłam ,ale wizualnie wielkości mojego przedramienia , chodzi o długość i grubośćPonad 25
Tu się nie zgadzam,na początku trochę wiotki,ale potem już w pełni sztywny...Ale te duże nie sztywnieją tak bardzo zdaję się. A taki nie usztywniony do końca to się zgina jak ciaśniejsza cipka.
Muszą mieć duże bo czarne kobiety mają wielkie dupska,chodzę na czarne kobiety,jak usiądzie taka duża dupa na kutasie cudowne uczucie i jeszcze jak twerkuje to jest cudownieCzy 25 ? nie mierzyłam ,ale wizualnie wielkości mojego przedramienia , chodzi o długość i grubość
No to faktycznie pokaźnych rozmiarów mają penisy. Przyznam szczerze, że jak tylko mijam jakiegoś czarnoskórego mężczyznę to nie wiem czemu ale nawet mi jako mężczyźnie wzrok ucieka na jego krocze…Czy 25 ? nie mierzyłam ,ale wizualnie wielkości mojego przedramienia , chodzi o długość i grubość
A jak ocenisz doznania z seksu z czarnoskórym mężczyznom? Jeśli możesz i masz ochotę to zerknij na czat.No to faktycznie pokaźnych rozmiarów mają penisy. Przyznam szczerze, że jak tylko mijam jakiegoś czarnoskórego mężczyznę to nie wiem czemu ale nawet mi jako mężczyźnie wzrok ucieka na jego krocze…
JestRozumiem, że jest doświadczenie w temacie?
Odruch naturalny Tutaj jest ich mało, ale będąc w UK sama widziałam, zwłaszcza gdy nosili dresy a w nich dosłownie cały zarys penisa...widok miazga.No to faktycznie pokaźnych rozmiarów mają penisy. Przyznam szczerze, że jak tylko mijam jakiegoś czarnoskórego mężczyznę to nie wiem czemu ale nawet mi jako mężczyźnie wzrok ucieka na jego krocze…
I jak wrażenia po takich „spotkaniach”?Odruch naturalny Tutaj jest ich mało, ale będąc w UK sama widziałam, zwłaszcza gdy nosili dresy a w nich dosłownie cały zarys penisa...widok miazga.
Czy kobietom robi się ochota jak u innego faceta widzą jak im się taki duży odznacza w spodniach ?Odruch naturalny Tutaj jest ich mało, ale będąc w UK sama widziałam, zwłaszcza gdy nosili dresy a w nich dosłownie cały zarys penisa...widok miazga.
"Kult pały" nie jest absurdalny. Nikt nie szuka na seks osobnika z krótkim penisikiem. Tutaj mamy przykład, wielkość pały interesuje także niektórych mężczyzn:W ogóle, to przede wszystkim nie murzyni a czarni, dla mnie absurdalny jest kult wielkości, mam i tak swoje zdanie, że zbyt długie przyrodzenia powodują dyskomfort i sprawdzają się wyłącznie na filmach, jak wszelkie wielokąty też, a jak ktoś przyjmuje za wzorzec filmy to niestety żal mi go i powinien już zasięgać porady specjalisty.
No to faktycznie pokaźnych rozmiarów mają penisy. Przyznam szczerze, że jak tylko mijam jakiegoś czarnoskórego mężczyznę to nie wiem czemu ale nawet mi jako mężczyźnie wzrok ucieka na jego krocze…
Dokładnie czy się komuś podoba czy nie to tak nas zaprogramowała natura. Zwracamy uwagę na rozmiary."Kult pały" nie jest absurdalny. Nikt nie szuka na seks osobnika z krótkim penisikiem. Tutaj mamy przykład, wielkość pały interesuje także niektórych mężczyzn:
Tak jak faceci patrzą żeby kobieta miała ładny tylek i piersi a twarz dopiero na 3 miejscuDokładnie czy się komuś podoba czy nie to tak nas zaprogramowała natura. Zwracamy uwagę na rozmiary.
I nie ma się na co obrażać, "zachodnia" cywilizacja niejako chciała tę naszą seksualność stłumić na przestrzeni wieków.Tak jak faceci patrzą żeby kobieta miała ładny tylek i piersi a twarz dopiero na 3 miejscu
Wydaje się, ze jeżeli w ogóle wabią samca, bo już niekoniecznie, to raczej w charakterze żywej zabawki.Teoretycznie tak, wg determinizmu Darwina, spory fallus, obfite piersi, pośladki i sylwetka w stylu Wenus z Willendorfu, choc patrząc po pupach pań na siłowni zaczynam się zastanawiać...czy myslą o zwabieniu samca w celu prokreacji, gwarantują płodność i przetrwanie gatunku, dziś jednak gdy panie nie chcą rodzić, panowie przybierają metroseksualny styl mam wrażenie, że płodność i ten argument został wyparty z moich genów, zupełnie nie rozumiem fascynacji długością, grubością, obfitością biustu , bioder i ust.