• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Czy kobiety lubią bebzony?

Kobieta

PaniTrycholog

Seks Praktykant
A co, gdy jest chudy, ale nie kościsty, i przy tym ma obficie owłosiony brzuch i nogi i konkretniejsze włosy na klacie?

Człowiek bierze się za siebie, ćwiczy, trzyma dietę, zrzuca połowę wagi. Wszystko po to, aby na koniec przeczytać, że zamiast katowania na siłce mógł iść do PanitTrycholog na domowe obiadki.
Jak to mówią: co poradzisz jak nic nie poradzisz... 🤣
Nie określiłabym siebie mianem filigranowej i drobnej. Uważam, że jestem osobą stosunkowo wysokiego wzrostu (jak na kobietę) i mam raczej pełne kształty. Dlatego też nic w tym dziwnego nie widzę, że zwyczajnie pociągają mnie mężczyźni gabarytowo więksi ode mnie. Zawsze jak mnie ktoś pyta jaki jest mój ideał (co mnie śmieszy, bo idealni jak wiadomo nie istnieją) to żartobliwie wtedy odpowiadam:
- Facet ma po prostu wyglądać jak facet. Jak trzeba, ma obronić, ciałem zasłonić, zimą drewna narąbać i latem dać cień, a jak jeszcze jest do tego "4Ł" to już rewelacja, satysfakcja i pełnia szczęścia 😜 🤩

Mężczyzna

Sex&Orgasm

Podrywacz
Powiem tak , facet dbający o siebie wygląda po prostu zdrowo, czy to chodzi o sylwetkę,zarost, ubiór.
Jeżeli widzę gościa który jest wyrzeźbiony to wiem co jest na pewno jego priorytetem w życiu na daną chwilę, bo sam jestem aktywny sportowo,(nie tylko siłownia) i wiem ile czasu i samodyscypliny wymaga osiągnąć taki stan.
To samo tyczy się kobiet, jeżeli widzę kobietę zrobioną mocno przez zabiegi estetyczne to też mnie to jakoś odstrasza. Akurat bardziej podobają mi się kobiety bez makijażu, a jeżeli już z makijażem to takim lekkim,bez przerysowania.

Poza tym wygląd to tylko jeden z wielu czynników wpływających na wybór partnera/partnerki, ale i tak warto by było już w tym aspekcie zapunktować.

Mężczyzna

Nameless

Seks Praktykant
Nie określiłabym siebie mianem filigranowej i drobnej. Uważam, że jestem osobą stosunkowo wysokiego wzrostu (jak na kobietę) i mam raczej pełne kształty. Dlatego też nic w tym dziwnego nie widzę, że zwyczajnie pociągają mnie mężczyźni gabarytowo więksi ode mnie. Zawsze jak mnie ktoś pyta jaki jest mój ideał (co mnie śmieszy, bo idealni jak wiadomo nie istnieją) to żartobliwie wtedy odpowiadam:
- Facet ma po prostu wyglądać jak facet. Jak trzeba, ma obronić, ciałem zasłonić, zimą drewna narąbać i latem dać cień, a jak jeszcze jest do tego "4Ł" to już rewelacja, satysfakcja i pełnia szczęścia 😜 🤩
Dobra tam, facet ma wyglądać jak facet, to można się nie golić i będzie męski. Do obrony można mieć psa, lepszy cień da daszek czy parasolka w lato. Drewno już niedługo nie będzie eko, więc rąbanie drzewa zbędna umiejętność.
Także trzeba się po prostu dostosować.🤣🤣🤣

Mężczyzna

Zenko

Podrywacz
4Ł? 🤔

Kobieta

Magia2000

Biegły Uwodziciel
Widzę tu pewną niesprawiedliwość płciową...
  • muskularny facet jest sexy, muskularna kobieta - babochłop
  • facet jak nieogolony to męski, nieogolona kobieta....
  • włosy u faceta na klacie są sexy, włosy u kobiety na klacie....
  • włosy na plecach, nogach u faceta ok, u kobiety....
  • kiedy facet łysieje, to dojrzewa, kiedy łysieje kobieta....
  • no i w końcu tematyczny bebzon... u faceta ujdzie, u kobiety skreśla ją!

Mężczyzna

HunTer

Biegły Uwodziciel
No nie wiem, wolisz wyglądać jak facet? 🤔

Mężczyzna

DruhBoruch

Podrywacz
Powiem więcej - duży penis u mężczyzny to pożądana cecha. A kobieta od razu zostaje skreślona.