• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Czy kobiety lubią bebzony?

Kobieta

Magia2000

Biegły Uwodziciel
W jednym filmie był taki cytat sparafrazuję " tym Pani chce zgolić to wszystko"?

Kiedyś myślałam, że to komedia... dziś wiem, że nie.
Tak samo z bebzonami, kiedyś wydawały mi się śmieszne, dziś wiem, że to smutne :(

comment_XrwO1XHXwD36E5uTJuCntKznD25kkLsS.gif

Kobieta

Aya

Seks Praktykant
No i kolejne pytanie: czy wydepilowanie takiego brzucha byłoby mile widziane w oczach kobiet, czy jednak nie?
Zgubiłam to pytanie i zastanawiałam się dlaczego mówimy już tylko o owłosieniu. Trochę włosów byłoby ok na klacie. Plecy niestety nie 🦍

Mężczyzna

luzik27

Biegły Uwodziciel
Sam opis powoduje podniecenie 😂
Chyba samic goryli, które wyglądają raczej podobnie 😂
Zgubiłam to pytanie i zastanawiałam się dlaczego mówimy już tylko o owłosieniu. Trochę włosów byłoby ok na klacie. Plecy niestety nie 🦍
Gdzieś się wątek naturalnie przerodził 🤷
Swoją drogą to ciekawe gdzie leży dobra granica smaku w męskim owłosieniu 🧐

Był taki czas, gdzie sam uważałem, że im więcej włosów tym się jest bardziej męskim, bo dojrzałość, testosteron i w ogóle 😁
Aktualnie mam pół na pół 😅 Czyli krocze i pachy na zero, klata i nogi zostają naturalnie, na plecach mam parę włosków, więc za bardzo tego nie ruszam 👌

• Haha
Reactions: Aya
Kobieta

Zalotka

Biegły Uwodziciel
Witam, dzisiaj nurtują mnie pytania
- Jakie sylwetki faceta są hot, a jakie już nie hot?
- Czy są tutaj kobiety lubiące duże bebzony?
- Kiedy zaczyna się bebzon, a kiedy fajny brzuszek?
- Czy facet musi mieć sześciopak na brzuchu czy nie?
- Co z facetami wyglądającymi jak wieszaki?
- Na forum non stop mowa o dużych kutasach, a co z resztą faceta? Nie ma znaczenia jeśli chodzi o seks?
- Na co głównie patrzycie u faceta jeśli chodzi o sylwetkę podczas poszukiwań do seksu i do związku? Są jakieś różnice?

Zapraszam do dyskusji dziewczyny.
Hot są zdrowi mężczyźni z tendencją to sportowej sylwetki. Kogo ja oszukuję, wysportowani są hot. Zdrowi są ok. Tacy naturalni, ni w jedną ni w drugą.
Bebzony są akceptowalne u wujków erotomanów gawędziarzy, łatwiej ich namierzyć na weselu i można im uciec równie łatwo.
Bebzon zaczyna się jak nie jest płasko.

Sześciopak zawsze na tak 🥰

Wieszak, ale taki drewniany gruby do wieszania płaszczy czy te wąskie z futerkiem?
Jak facet wąski to niech już przynajmniej będzie wysoki.

Kobieta

PaniTrycholog

Seks Praktykant
Dla mnie najbardziej aseksualna męska sylwetka to "bezwłosa tyczka do fasoli" 😂 jak mężczyzna jest chudy a wręcz kościsty to nawet wzrost go nie uratuje, wręcz bym powiedziała, że tylko pogarsza sprawę. Mega wysportowanych facetów z sześciopakiem chyba też bym odrzuciła. Wizualnie do popatrzenia byłoby to całkiem O.K. Jednak taka sylwetka do sexu czy związku przyprawiałaby mnie raczej o kompleksy niż podniecała. Sama nie jestem top model więc też tego nie wymagam 😉 Lubię jak jest więcej ciałka i to do tego w futerku. Akceptowalny jest dla mnie brzuch nawet odrobinę wykraczający poza definicję "lekki brzusio" pod jednym warunkiem tzn. jest on spowodowany moją domową kuchnią, a nie tanim piwskiem i fast foodami.

Kobieta

Saanvi

Dominujący
Mega wysportowanych facetów z sześciopakiem chyba też bym odrzuciła. Wizualnie do popatrzenia byłoby to całkiem O.K. Jednak taka sylwetka do sexu czy związku przyprawiałaby mnie raczej o kompleksy niż podniecała.
To stresuje tylko za pierwszym razem 🤣 później jest już bajka.
Chociaż jak się od takiego odbijesz to trochę jak od skały. No ale coś za coś 🫠

Kobieta

PaniTrycholog

Seks Praktykant
To stresuje tylko za pierwszym razem 🤣 później jest już bajka.
Chociaż jak się od takiego odbijesz to trochę jak od skały. No ale coś za coś 🫠
Dla mnie tacy umięśnieni są klasyfikowani głównie jako "popatrzeć i tylko oko nacieszyć" Nie wiem, może to przez pracę 🤔... Trafia do mnie taki na stół i już wiem, że mam 10 x więcej roboty... Aż mi się odechciewa 🤦

Kobieta

Saanvi

Dominujący
Dla mnie tacy umięśnieni są klasyfikowani głównie jako "popatrzeć i tylko oko nacieszyć" Nie wiem, może to przez pracę 🤔... Trafia do mnie taki na stół i już wiem, że mam 10 x więcej roboty... Aż mi się odechciewa 🤦
To pewnie przez to, bo tak to polecam w kontaktach bezpośrednich 👌

Mężczyzna

DruhBoruch

Podrywacz
Dla mnie najbardziej aseksualna męska sylwetka to "bezwłosa tyczka do fasoli" 😂 jak mężczyzna jest chudy a wręcz kościsty to nawet wzrost go nie uratuje, wręcz bym powiedziała, że tylko pogarsza sprawę. Mega wysportowanych facetów z sześciopakiem chyba też bym odrzuciła. Wizualnie do popatrzenia byłoby to całkiem O.K. Jednak taka sylwetka do sexu czy związku przyprawiałaby mnie raczej o kompleksy niż podniecała. Sama nie jestem top model więc też tego nie wymagam 😉 Lubię jak jest więcej ciałka i to do tego w futerku. Akceptowalny jest dla mnie brzuch nawet odrobinę wykraczający poza definicję "lekki brzusio" pod jednym warunkiem tzn. jest on spowodowany moją domową kuchnią, a nie tanim piwskiem i fast foodami.
Człowiek bierze się za siebie, ćwiczy, trzyma dietę, zrzuca połowę wagi. Wszystko po to, aby na koniec przeczytać, że zamiast katowania na siłce mógł iść do PanitTrycholog na domowe obiadki.

Ostatnia edycja: