• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Czy kobiety lubią bebzony?

Mężczyzna

Nameless

Seks Praktykant
Zdecydowanie tak jeśli o mnie chodzi.
Włosy na nogach niech zostaną, czy na rękach, bo lepsze to niż facet z ogolonymi nogami, ale żadnej sierści na brzuchu, klacie, plecach, jajach czy dupsku.
Hmm, ciekawe jaki procent facetów tak goli całe ciało oprócz nóg

Kobieta

Saanvi

Dominujący
Zdecydowanie tak jeśli o mnie chodzi.
Włosy na nogach niech zostaną, czy na rękach, bo lepsze to niż facet z ogolonymi nogami, ale żadnej sierści na brzuchu, klacie, plecach, jajach czy dupsku.
Pełna zgoda.
Próbowałam z włochaczem na klacie, ale nie podeszło. Chociaż to mógł być też on sam jako całość :unsure: Jednak wolę bez włosów.

Kobieta

Magia2000

Biegły Uwodziciel
Hmm, no to dowiedziałem się nowych rzeczy dziś 🤣.
Koszulka fajna
Z tego zrobiła się prawdziwa subkultura, koszulki, naszywki, bluzy, memy w internecie...
Może to jest jakiś sposób na dystans do siebie...

images
pol_pm_Mysliwska-koszulka-bawelniana-T-shirt-zielen-wojskowa-nadruk-JA-NIE-CHRAPIE-TYLKO-WABIE-DZIKI-22999_1.jpg

Kobieta

kaami

Seks Praktykant
Jeżeli o mnie chodzi, to nie ma to jakiegoś większego znaczenia. Nie korzystam już z ons czy fwb, więc wygląd ma drugorzędne znaczenie. Nawet te 10 lat temu jak zdarzały się jakieś jednorazówki czy stałe układy, to mózg pociągał mnie bardziej.
Sama nie jestem idealna więc nie jestem hipokrytką, ale w sumie przesada w każdym kierunku jest niezdrowa.

Mężczyzna

luzik27

Biegły Uwodziciel
Z tego zrobiła się prawdziwa subkultura, koszulki, naszywki, bluzy, memy w internecie...
Może to jest jakiś sposób na dystans do siebie...

images
pol_pm_Mysliwska-koszulka-bawelniana-T-shirt-zielen-wojskowa-nadruk-JA-NIE-CHRAPIE-TYLKO-WABIE-DZIKI-22999_1.jpg
Nawet sobie nie wyobrażasz jaka ilość chamskich dowcipów mi teraz przyszła do głowy zaczynając od kochanej Dorotki Wellman, a kończąc na kawale co robi dzik w zamku....

Ale ja nie chcę dostać bana, bo ktoś się obrazi :ROFLMAO:
Zresztą nie wiem jaki jest limit obrazków do wrzucenia xD

Mężczyzna

DruhBoruch

Podrywacz
Poza tym chujowo się robi loda, jak się czołem obijasz o taki bebzon. Wiem od koleżanki.
Z perspektywy faceta bebzon też jest zły, bo nie widać w ogóle kobiety, tylko wielki śmietnik, a doznania wzrokowe też są podczas loda ważne. Piszę to z perspektywy faceta, który w latach swojej świetności mógł założyć hula hop i pasowało.

Mężczyzna

DruhBoruch

Podrywacz
Stare przysłowie mówi, że
kto nie ma brzucha,
ten kiepsko rucha.

Ale też tego niezweryfikowałam. I narazie nie mam takich planów.
Tak mówią ci brzuchaci. Ja wszystkim wyśmiewającym mój bebech tłumaczyłem, że dobry gospodarz konia pod dachem trzyma.
@Saanvi Miało to kilka nielicznych plusów, np. nie potrzebowałem stolika aby mieć gdzie postawić talerz z jedzeniem.

Mężczyzna

Nameless

Seks Praktykant
Póki co widzimy, że gusta są różne, ale wielkich fanek bebzonów tutaj nie mamy, i wieszaki też są do odstrzału 🤣

Mężczyzna

Pit87

Seks Praktykant
Póki co widzimy, że gusta są różne, ale wielkich fanek bebzonów tutaj nie mamy, i wieszaki też są do odstrzału 🤣
A ty byś chciał kobietę bez cycka i tyłka? Taką totalną deskę?
Albo babkę co obwód w pasie ma większy niż obwód w klatce piersiowej?
Gdybyś popytał facetów odnośnie brzucha i kobiet otrzymałbyś takie same odpowiedzi, czyli średnie brzuchy z możliwą odchyłka w którąś stronę, zależnie od preferencji.

Mężczyzna

luzik27

Biegły Uwodziciel
Gdybyś popytał facetów odnośnie brzucha i kobiet otrzymałbyś takie same odpowiedzi, czyli średnie brzuchy z możliwą odchyłka w którąś stronę, zależnie od preferencji.
Mi w sumie brak piersi nie przeszkadza :unsure: Rozmiar SS - same suty xD Chyba, że jest taki kawałek lekko wiszącej skóry z sutami, to jest fuj...
Ale taki totalnie płaski tyłek to masakra... chociaż z drugiej strony to w przeciwieństwie do piersi jest do wypracowania :D

Mężczyzna

Nameless

Seks Praktykant
Hmm małe piersi i płaski tyłek kiedy laska jest szczupła ok, ale jeśli ma dodatkowe kilogramy i jest płaska to raczej mnie to nie jara.
Jeśli jest plus size to duży tyłek i piersi jak najbardziej hot.
Oczywiście do związku można naciągnąć te reguły 🤣

Mężczyzna

Pit87

Seks Praktykant
Mi w sumie brak piersi nie przeszkadza :unsure: Rozmiar SS - same suty xD
Każdemu według potrzeb. 😆
Ja wyznaje zasadę, że obwód klatki niezależnie od płci powinien być większy niż obwód w pasie.
Ale taki totalnie płaski tyłek to masakra... chociaż z drugiej strony to w przeciwieństwie do piersi jest do wypracowania :D
Ja też bardziej zwracam uwagę na tyłek.
Płaski tyłek to tak samo jak "wklęsła" klata u faceta. Czyli coś co nie powinno się zdarzyć. Można coś z tym zrobić, ale takiej osobie się nie chce.

Mężczyzna

Zenko

Podrywacz
Mhhh, ciekawe, jakbym poszedł do gabinetu na depilację, to czy by mi Pani zaproponowała plastry, laser czy popatrzyła by na mnie i powiedziała proszę się zanurzyć w tej wannie z woskiem.

Kobieta

Magia2000

Biegły Uwodziciel
Mhhh, ciekawe, jakbym poszedł do gabinetu na depilację, to czy by mi Pani zaproponowała plastry, laser czy popatrzyła by na mnie i powiedziała proszę się zanurzyć w tej wannie z woskiem.
Myślę, że nie byłaby zdziwiona, bo panowie chodzą na depilację :)