Hmm, ciekawe jaki procent facetów tak goli całe ciało oprócz nógZdecydowanie tak jeśli o mnie chodzi.
Włosy na nogach niech zostaną, czy na rękach, bo lepsze to niż facet z ogolonymi nogami, ale żadnej sierści na brzuchu, klacie, plecach, jajach czy dupsku.
Pełna zgoda.Zdecydowanie tak jeśli o mnie chodzi.
Włosy na nogach niech zostaną, czy na rękach, bo lepsze to niż facet z ogolonymi nogami, ale żadnej sierści na brzuchu, klacie, plecach, jajach czy dupsku.
Z tego zrobiła się prawdziwa subkultura, koszulki, naszywki, bluzy, memy w internecie...Hmm, no to dowiedziałem się nowych rzeczy dziś.
Koszulka fajna
Nawet sobie nie wyobrażasz jaka ilość chamskich dowcipów mi teraz przyszła do głowy zaczynając od kochanej Dorotki Wellman, a kończąc na kawale co robi dzik w zamku....Z tego zrobiła się prawdziwa subkultura, koszulki, naszywki, bluzy, memy w internecie...
Może to jest jakiś sposób na dystans do siebie...
![]()
![]()
Z perspektywy faceta bebzon też jest zły, bo nie widać w ogóle kobiety, tylko wielki śmietnik, a doznania wzrokowe też są podczas loda ważne. Piszę to z perspektywy faceta, który w latach swojej świetności mógł założyć hula hop i pasowało.Poza tym chujowo się robi loda, jak się czołem obijasz o taki bebzon. Wiem od koleżanki.
Stare przysłowie mówi, żePodobno pod wielkim kamieniem chowają się wielkie węże, ale nie sprawdzałam, nie kręci mnie to.
Ale możesz odstawić szklankęZ perspektywy faceta bebzon też jest zły, bo nie widać w ogóle kobiety, tylko wielki śmietnik, a doznania wzrokowe też są podczas loda ważne. Piszę to z perspektywy faceta, który w latach swojej świetności mógł założyć hula hop i pasowało.
Jakby nie było to usprawiedliwienie na wszystko się znajdzie ;pStare przysłowie mówi, że
kto nie ma brzucha,
ten kiepsko rucha.
Ale też tego niezweryfikowałam. I narazie nie mam takich planów.
Tak mówią ci brzuchaci. Ja wszystkim wyśmiewającym mój bebech tłumaczyłem, że dobry gospodarz konia pod dachem trzyma.Stare przysłowie mówi, że
kto nie ma brzucha,
ten kiepsko rucha.
Ale też tego niezweryfikowałam. I narazie nie mam takich planów.
A ty byś chciał kobietę bez cycka i tyłka? Taką totalną deskę?Póki co widzimy, że gusta są różne, ale wielkich fanek bebzonów tutaj nie mamy, i wieszaki też są do odstrzału![]()
Mi w sumie brak piersi nie przeszkadzaA ty byś chciał kobietę bez cycka i tyłka? Taką totalną deskę?
Albo babkę co obwód w pasie ma większy niż obwód w klatce piersiowej?
Gdybyś popytał facetów odnośnie brzucha i kobiet otrzymałbyś takie same odpowiedzi, czyli średnie brzuchy z możliwą odchyłka w którąś stronę, zależnie od preferencji.
Hmm małe piersi i płaski tyłek kiedy laska jest szczupła ok, ale jeśli ma dodatkowe kilogramy i jest płaska to raczej mnie to nie jara.A ty byś chciał kobietę bez cycka i tyłka? Taką totalną deskę?
Albo babkę co obwód w pasie ma większy niż obwód w klatce piersiowej?
Gdybyś popytał facetów odnośnie brzucha i kobiet otrzymałbyś takie same odpowiedzi, czyli średnie brzuchy z możliwą odchyłka w którąś stronę, zależnie od preferencji.
Każdemu według potrzeb.Mi w sumie brak piersi nie przeszkadzaRozmiar SS - same suty xD
Ja też bardziej zwracam uwagę na tyłek.Ale taki totalnie płaski tyłek to masakra... chociaż z drugiej strony to w przeciwieństwie do piersi jest do wypracowania![]()
Myślę, że nie byłaby zdziwiona, bo panowie chodzą na depilacjęMhhh, ciekawe, jakbym poszedł do gabinetu na depilację, to czy by mi Pani zaproponowała plastry, laser czy popatrzyła by na mnie i powiedziała proszę się zanurzyć w tej wannie z woskiem.
Raczej malp się nie goli, to nie ludzkie.Mhhh, ciekawe, jakbym poszedł do gabinetu na depilację, to czy by mi Pani zaproponowała plastry, laser czy popatrzyła by na mnie i powiedziała proszę się zanurzyć w tej wannie z woskiem.