Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.
Witaj na forum erotycznym SexForum.pl
Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.
Witaj na forum erotycznym SexForum.pl
Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
Ogólnie rzadko mam majtki na sobie czasami noszę jockstrapy. Zakładam wtedy gdy gdzieś w towarzystwie muszę się przebrac żeby bez sensu się nie tłumaczyć chociaż i tak mam to w dupie bo co komu do tego czy noszę gacie czy nie
Bez bielizny jest wygodnie bo wystarczy rozpiąć rozporek, podać chuja do obciągnięcia, potem go schować, zapiąć rozporek i iść dalej.
Dziewczyny najlepsze są za w krótkich luźnych spódniczkach
Zdecydowanie.
Trzeba poczuć czasem powiew wiatru zwłaszcza w gorące dni.
Lubię wolność na dole, tym bardziej, że praca biurowa w lato nie należy do najprzyjemniejszych a zasada "zero tolerancji" dla krótkich spodni ma się dobrze.
Lubię też spojrzenia koleżanek które ewidentnie zerkają - tam na dół, gdy siedzę a penis ładnie sobie leży.
Nie higieniczne? A w majtach spoconych to jest higieniczne? A tak jest przewiewnie nie ściśnięte.. ja kiedyś nie wyobrażałem sobie bez. Teraz nie wyobrażam sobie w..
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.