• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Chodzicie bez bielizny pod spodem?

Mężczyzna

jakubek

Cichy Podglądacz
A ja coś Wam powiem drogie Panie :) jestem zawodowym kierowcą i często jesteście nieświadomą przyczyną wypadków :) ja wiem, że sezon się kończy i widoki zostaną niedługo zakryte. Ale uwierzcie. Czasami za Waszymi pięknymi nogami, czy piersiami bez staników, które bardzo dobrze widać w Waszych opiętych bluzeczkach, czy sutkami odznaczającymi się na nich, wzrok wędruje co kilkanaście sekund. A gdzie tu się skupić na jeździe :)

Mężczyzna

WhySoSerious?

Biegły Uwodziciel
Od jakiegoś czasu to robię bez majteczek sobie biegam po domu .I mszę przyznać że bardzo przyjemnie.👌
Też lubię chodzić(bo niestety nie biegam po domu) w dresach bez bielizny i jest przyjemnie ile dostanę lajków? :D

Nie no, tak poważnie, ale wydaje mi się, że każdy chyba lubi chodzić bez bielizny. Jest do dużo przyjemniejsze, ja nie rozumiem jak można spać w ubraniach znaczy się można jak trzeba, ale ogóle jest to niewygodne.

Kobieta

Saanvi

Dominujący
Biustonosz raczej noszę pod strojem gdy wychodzę z domu. Jakbym miała mniejsze cycki to pewnie bym z niego częściej rezygnowała. Na eleganckie wyjścia czasem „tejpuję” biust aby mi z sukienki coś gdzieś nie wyskoczyło.
Z majtek często rezygnuję. Nic się nigdzie nie odznacza i jest jakoś bardziej emocjonująco ;)

Ostatnia edycja:
Kobieta

Yassmin

Seks Praktykant
U mnie podobnie :)
Stanik raczej noszę, w domu i na codzień noszę takie mięciutkie a'la sportowe bez fiszbin, a do pracy takie normalne. Ostatnio na wyjeździe służbowym nie miałam stanika na kolacji i się bardzo mocno Panowie zastanawiali, czy go mam czy nie mam ;)
Tejpy, też używam, bardzo spoko rozwiązanie, ale wolałabym żeby były lekko szersze, ale i tak są spoko będę używać na pewno :)

Majtki, raczej mam chociaż zdarza mi się też nie ubrać, żeby się nic nie odznaczało :)

Kobieta

Wednesday

Seks Praktykant
Biustonosz raczej noszę pod strojem gdy wychodzę z domu. Jakbym miała mniejsze cycki to pewnie bym z niego częściej rezygnowała. Na eleganckie wyjścia czasem „tejpuję” biust aby mi z sukienki coś gdzieś nie wyskoczyło.
Z majtek często rezygnuję. Nic się nigdzie nie odznacza i jest jakoś bardziej emocjonująco ;)
Każdy ma jakiś problem. Jedne muszą poskramiać biust by mie wyskoczył, a drugie słyszą że wujek Janusz ma wiekszy od nich :oops:. A w temacie. Owszem. Czasem zdarza mi się wyjście z domu w upalnie dni bez niczego pod spodem. Są to raczej jednak krótkie wypady i raczej w mało uczęszczane rejony. Raz pojechałam po bandzie. Wracałam z plaży na kwaterę, mając na sobie tylko ręcznik i klapki.

Mężczyzna

cd.Eve

Dominujący
Majtki są przereklamowane 😜🤣