Tiaaa, chyba że ta druga osoba nie ma ochoty to można z podbitym okiem rano wstaćJa ostatnio śpię tylko nago i polecam każdemu, od razu przyjemniej się poocierać o kogoś w nocy![]()

Ale samo spanie na golasa polecam
Tiaaa, chyba że ta druga osoba nie ma ochoty to można z podbitym okiem rano wstaćJa ostatnio śpię tylko nago i polecam każdemu, od razu przyjemniej się poocierać o kogoś w nocy![]()
Też lubię chodzić(bo niestety nie biegam po domu) w dresach bez bielizny i jest przyjemnie ile dostanę lajków?Od jakiegoś czasu to robię bez majteczek sobie biegam po domu .I mszę przyznać że bardzo przyjemnie.![]()
A kiedy trzeba??znaczy się można jak trzeba,
Nie wiem, jak np. robisz domówke i ludzie u Ciebie śpią w dużej ilości to chyba warto mieć coś na pośladach. To jeden z przykładów.A kiedy trzeba??
wtedy robi się seks partyNie wiem, jak np. robisz domówke i ludzie u Ciebie śpią w dużej ilości to chyba warto mieć coś na pośladach. To jeden z przykładów.
To by było gayparty. UFO prono...wtedy robi się seks party![]()
aaaa sorry nie wzięłam pod uwagę ze ludzie to sami faceciTo by było gayparty. UFO prono...
Jakoś nie widzę powodów. "Chcecie u mnie spać?" "Chcemy". "Ale ja sypiam bez niczego, to problem?". I spanie bez niczego nie paradowanie komuś przed oczami.Nie wiem, jak np. robisz domówke i ludzie u Ciebie śpią w dużej ilości to chyba warto mieć coś na pośladach.
Nie wiem, ja się ubieram przy innych ludziach, skromie bo skromnie, ale ubieram.Jakoś nie widzę powodów. "Chcecie u mnie spać?" "Chcemy". "Ale ja sypiam bez niczego, to problem?". I spanie bez niczego nie paradowanie komuś przed oczami.
No ale mowa jest o spaniu! Dlaczego komuś ma przeszkadzać że pod przykryciem jestem nagi?Nie wiem, ja się ubieram przy innych ludziach, skromie bo skromnie, ale ubieram.![]()
Każdy ma jakiś problem. Jedne muszą poskramiać biust by mie wyskoczył, a drugie słyszą że wujek Janusz ma wiekszy od nichBiustonosz raczej noszę pod strojem gdy wychodzę z domu. Jakbym miała mniejsze cycki to pewnie bym z niego częściej rezygnowała. Na eleganckie wyjścia czasem „tejpuję” biust aby mi z sukienki coś gdzieś nie wyskoczyło.
Z majtek często rezygnuję. Nic się nigdzie nie odznacza i jest jakoś bardziej emocjonująco![]()
Majtki są przereklamowaneBiustonosz raczej noszę pod strojem gdy wychodzę z domu. Jakbym miała mniejsze cycki to pewnie bym z niego częściej rezygnowała. Na eleganckie wyjścia czasem „tejpuję” biust aby mi z sukienki coś gdzieś nie wyskoczyło.
Z majtek często rezygnuję. Nic się nigdzie nie odznacza i jest jakoś bardziej emocjonująco![]()