• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Chodzicie bez bielizny pod spodem?

Mężczyzna

Solstafir

Podrywacz
Bez bielizny jest wygodnie bo wystarczy rozpiąć rozporek, podać chuja do obciągnięcia, potem go schować, zapiąć rozporek i iść dalej.
Dziewczyny najlepsze są za w krótkich luźnych spódniczkach :)

Mężczyzna

Dehart

Cichy Podglądacz
Zdecydowanie.
Trzeba poczuć czasem powiew wiatru zwłaszcza w gorące dni.

Lubię wolność na dole, tym bardziej, że praca biurowa w lato nie należy do najprzyjemniejszych a zasada "zero tolerancji" dla krótkich spodni ma się dobrze.

Lubię też spojrzenia koleżanek które ewidentnie zerkają - tam na dół, gdy siedzę a penis ładnie sobie leży.

Kobieta

Mary

Cichy Podglądacz
Nie i nawet nie rozumiem jak to może być komfortowe… Mam wrażenie ze wszyscy zarazki i brud juz u mnie pomiędzy nogami…

Kobieta

Ellena

Podrywacz
Bez bielizny, nigdy, nie po to kupuje taką ładną i wydajac ciężko zarobione cebuliony. Poza tym niehigienicznie i jakoś tak "nago"

Mężczyzna

artuartu822

Podrywacz
Nie higieniczne? A w majtach spoconych to jest higieniczne? A tak jest przewiewnie nie ściśnięte.. ja kiedyś nie wyobrażałem sobie bez. Teraz nie wyobrażam sobie w..