Ogólnie rzadko mam majtki na sobie czasami noszę jockstrapy. Zakładam wtedy gdy gdzieś w towarzystwie muszę się przebrac żeby bez sensu się nie tłumaczyć chociaż i tak mam to w dupie bo co komu do tego czy noszę gacie czy nie
Bez bielizny jest wygodnie bo wystarczy rozpiąć rozporek, podać chuja do obciągnięcia, potem go schować, zapiąć rozporek i iść dalej.
Dziewczyny najlepsze są za w krótkich luźnych spódniczkach
Zdecydowanie.
Trzeba poczuć czasem powiew wiatru zwłaszcza w gorące dni.
Lubię wolność na dole, tym bardziej, że praca biurowa w lato nie należy do najprzyjemniejszych a zasada "zero tolerancji" dla krótkich spodni ma się dobrze.
Lubię też spojrzenia koleżanek które ewidentnie zerkają - tam na dół, gdy siedzę a penis ładnie sobie leży.
Nie higieniczne? A w majtach spoconych to jest higieniczne? A tak jest przewiewnie nie ściśnięte.. ja kiedyś nie wyobrażałem sobie bez. Teraz nie wyobrażam sobie w..
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.