• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Chodzicie bez bielizny pod spodem?

Psychodelic

Cichy Podglądacz
Cale lato chodze bez bokserek a powod jest prosty.. Mój kutas jest caly czas mokry i nie zabrudze bokserek.. A teraz.. Cały czas ospermione bokserki🤦‍♂️

Psychodelic

Cichy Podglądacz
Spodnie? Chyba Ty nosisz latem spodnie.. Nosze spodeneczki wygodniejsze i nie wiem czy wiesz spodeneczki posiadają siateczkę ala bielizne.. Ale jak się jeansy i sweter nosi w lipcu zeby wyglądać jak szafa.. Pffff.. Chciales błysnąć.. A tylko zajebało polska cebula

Kobieta

mrumru

Erotoman
Spodnie? Chyba Ty nosisz latem spodnie.. Nosze spodeneczki wygodniejsze i nie wiem czy wiesz spodeneczki posiadają siateczkę ala bielizne.. Ale jak się jeansy i sweter nosi w lipcu zeby wyglądać jak szafa.. Pffff.. Chciales błysnąć.. A tylko zajebało polska cebula
Spodenki lepiej obzylac? 😂
Obojętne chyba czy spodnie czy spodenki. 🙄

Psychodelic

Cichy Podglądacz
Nie dla mnie.. Uwierz mi ze spodeneczki zwiewne jest różnica.. Niż bokserki, spodnie.. I po godzinie jajca oparte idziesz jakbys z konia zsiadł po 20 godz galopu.. Ale kto co lubi.. Jesli ktoś lubi parzyc jądra no problemo

Kemot

Nowicjusz
Spodeneczki i koszuleczkę do tego buciczki zalatuje tzw gimbaza, a jeśli masz problem z przedwczesnym wtryskiem to wiesz takie rzeczy się leczy.

Psychodelic

Cichy Podglądacz
Noo.. Spodeneczki, bucziczki zalatuje gimbaza.. No to już wiem z kim mam do czynienia.. Partner decyduje co masz ubrac.. Ups.. Jak będę miał 60 lat nie będę mógł założyć spodenek? Obowiązkowo długie spodnie i husteczka haftowana w kieszeni.. Gimbaza.. Cos słyszałem że kiedyś była.. Ja czuję od Ciebie mocno cebulę, xd, koszulke tyskie, sandałki, skarpetki obowiązkowo czarne węgorze, reklamówka netto, 3 promila, was, i mega chęć się przypierdalania do innych.. Wiec w tył zwrot na przod marsz daj mi spokoj nie mam czasu na obieranie cebuli

Kobieta

mrumru

Erotoman
Nie dla mnie.. Uwierz mi ze spodeneczki zwiewne jest różnica.. Niż bokserki, spodnie.. I po godzinie jajca oparte idziesz jakbys z konia zsiadł po 20 godz galopu.. Ale kto co lubi.. Jesli ktoś lubi parzyc jądra no problemo
Nie mam problemu z odparzonymi jajkami, małż też nie. 🙄
Tak samo jak nie mam problemu czy założę w cieplejszy dzień jeansy, spodnie z materiału, czy sukienkę. Czy SZORTY.

Psychodelic

Cichy Podglądacz
Mrumru.. Szczerze.. Zreszta zawsze szczerze i zawsze prosto z mostu.. Dla mnie Twoj nick jest bezpłciowy.. Można pomyśleć kobieta a można mężczyzna.. Uwierz mi ze w tych czasach mężczyzna..jakos nie pasuje mi obraz do nazwy..

Kobieta

Rikke

Dominujący
Noo.. Spodeneczki, bucziczki zalatuje gimbaza.. No to już wiem z kim mam do czynienia.. Partner decyduje co masz ubrac.. Ups.. Jak będę miał 60 lat nie będę mógł założyć spodenek? Obowiązkowo długie spodnie i husteczka haftowana w kieszeni.. Gimbaza.. Cos słyszałem że kiedyś była.. Ja czuję od Ciebie mocno cebulę, xd, koszulke tyskie, sandałki, skarpetki obowiązkowo czarne węgorze, reklamówka netto, 3 promila, was, i mega chęć się przypierdalania do innych.. Wiec w tył zwrot na przod marsz daj mi spokoj nie mam czasu na obieranie cebuli
Wez sie ogarnij człowieku.. Wjechałes na forum ze swoim mokrym kutasem i w ufajdanych majtach, i ok, twoja wola:rolleyes: Ale przestan sie ciskac jak gowno w betoniarce, bo sam sie osmieszasz i na pewno nikomu tym ciskaniem sie nie zaimponujesz.
A tylko zajebało polska cebula
Masz racje, wali tu cebula, ale bynajmniej nie od Kemota :rolleyes:

MarekP

Nowicjusz
Jak po kąpieli nie mam bokserek pod ręką to owszem, zakładam same spodenki :) A nawet chodzę tak na miasto. Wzwód umiem kontrolować, więc na mieście przypałów nie mam, gorzej w domu - gdy czasem się zamyślę tworzy się namiot, który jest ciężki do ukrycia. A wiadomo jak to w domu, czasem ktoś przyjdzie, czasem to, czasem tamto i zawsze muszę minimum pół minuty odczekać. Plus jest taki, że dostęp jest łatwiejszy i można się nawet fajnie pobawić sprzętem w ciągu dnia ;)