Facet bez gaci to zadna nowość przy takim upale nie zakladam bo jaka sie za bardzo poca a i moja pani rezygnuje z bielizny w taka pogode lepiej jak jest przewiew miedzy nogami a i jak ochota najdzie to tylko kiecka w gore i jazda
nie wyobrażam sobie wyjść w miasto, bądź gdzieś poza mój dom i podwórko bez bokserek, tak to zdarza się, że chodzę bez bielizny ale w spodniach dresowych itp.
nie wyobrażam sobie wyjść w miasto, bądź gdzieś poza mój dom i podwórko bez bokserek, tak to zdarza się, że chodzę bez bielizny ale w spodniach dresowych itp.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.