Spodenki lepiej obzylac?Spodnie? Chyba Ty nosisz latem spodnie.. Nosze spodeneczki wygodniejsze i nie wiem czy wiesz spodeneczki posiadają siateczkę ala bielizne.. Ale jak się jeansy i sweter nosi w lipcu zeby wyglądać jak szafa.. Pffff.. Chciales błysnąć.. A tylko zajebało polska cebula
spróbuj na pewno nie pożałujesz lekka zwiewna sukienia i wszystko na wolności ja bardzo lubię chodzić bez bielizny A jeszcze jak mąż blisko to sukienia do góry i mrmrmrmrrrrr.Opisz sytuacje blizej, jak wrażenia fajne uczucie? Planuje sprobowac w upalne dni
Spodeneczki i koszuleczkę do tego buciczki zalatuje tzw gimbaza, a jeśli masz problem z przedwczesnym wtryskiem to wiesz takie rzeczy się leczy.Spodnie? Chyba Ty nosisz latem spodnie.. Nosze spodeneczki wygodniejsze i nie wiem czy wiesz spodeneczki posiadają siateczkę ala bielizne.. Ale jak się jeansy i sweter nosi w lipcu zeby wyglądać jak szafa.. Pffff.. Chciales błysnąć.. A tylko zajebało polska cebula
Nie mam problemu z odparzonymi jajkami, małż też nie.Nie dla mnie.. Uwierz mi ze spodeneczki zwiewne jest różnica.. Niż bokserki, spodnie.. I po godzinie jajca oparte idziesz jakbys z konia zsiadł po 20 godz galopu.. Ale kto co lubi.. Jesli ktoś lubi parzyc jądra no problemo
Jestem kobietąJasne ze tak jesli się czujesz w tym sobą.. Jestem za.. Ale sukienkę..? Yyy.. Nie wazne trzymajcie się.. Yy
Nawet nicka męskiego nie mam.Aaaa chyba że tak..to wszystko wyjaśnia..teraz jest wszystko tak jak powinno być.. 10/10
Wystarczy przeczytać że zrozumieniem Twoje poprzednie postyNawet nicka męskiego nie mam.
Już chyba wszystko widziałam, czas umierać
Wez sie ogarnij człowieku.. Wjechałes na forum ze swoim mokrym kutasem i w ufajdanych majtach, i ok, twoja wola Ale przestan sie ciskac jak gowno w betoniarce, bo sam sie osmieszasz i na pewno nikomu tym ciskaniem sie nie zaimponujesz.Noo.. Spodeneczki, bucziczki zalatuje gimbaza.. No to już wiem z kim mam do czynienia.. Partner decyduje co masz ubrac.. Ups.. Jak będę miał 60 lat nie będę mógł założyć spodenek? Obowiązkowo długie spodnie i husteczka haftowana w kieszeni.. Gimbaza.. Cos słyszałem że kiedyś była.. Ja czuję od Ciebie mocno cebulę, xd, koszulke tyskie, sandałki, skarpetki obowiązkowo czarne węgorze, reklamówka netto, 3 promila, was, i mega chęć się przypierdalania do innych.. Wiec w tył zwrot na przod marsz daj mi spokoj nie mam czasu na obieranie cebuli
Masz racje, wali tu cebula, ale bynajmniej nie od KemotaA tylko zajebało polska cebula