• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Chodzenie bez majtek do legginsów

Mężczyzna

tantraManiac

Seks Praktykant
Moje spostrzeżenie na temat „cameltoe” jest takie: to czy ono jest widoczne zależy od anatomii warg sromowych. U mojej Żony jest to typowy kształt brzoskwinki i choćby nie wiem jak wysokogatunkowe leginsy miała to mniej lub bardziej odznacza się u niej szparka. I to może być pewnym przekleństwem, bo w jednolitych majtkach od bikini bywa to bardzo widoczne - zwłaszcza jak strój jest wilgotny i bardziej przylega do ciała. W przypadku pstrokatych strojów już tego nie widać 😊. Powiem więcej, czasem szparka potrafi się odznaczyć na dżinsach - poprostu szew który idzie w kroku wcina się pomiędzy wargi 😎. Ale zauważyłem to też u innych kobiet - anatomii nie oszukasz.

Mężczyzna

Swiezak

Erotoman
Ale się pozmieniało! To teraz dziewczyny podrywają facetów, poprzez tandetne obnoszenie się z cipką na wierzchu. A faceci oglądają je jak klacze na wybiegu i decydują o tym czy się łaskawie dadzą, czy nie, poderwać... kurfa świat stanął na mordzie i coraz bardziej rozjeżdża się w kroku na boki 😂
Marcin czeka, aż go w taki sposób poderwiesz.
Już nie bądź taka, idź z duchem postępu 😜

Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry