• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Chodzenie bez majtek do legginsów

Mężczyzna

tantraManiac

Seks Praktykant
Moje spostrzeżenie na temat „cameltoe” jest takie: to czy ono jest widoczne zależy od anatomii warg sromowych. U mojej Żony jest to typowy kształt brzoskwinki i choćby nie wiem jak wysokogatunkowe leginsy miała to mniej lub bardziej odznacza się u niej szparka. I to może być pewnym przekleństwem, bo w jednolitych majtkach od bikini bywa to bardzo widoczne - zwłaszcza jak strój jest wilgotny i bardziej przylega do ciała. W przypadku pstrokatych strojów już tego nie widać 😊. Powiem więcej, czasem szparka potrafi się odznaczyć na dżinsach - poprostu szew który idzie w kroku wcina się pomiędzy wargi 😎. Ale zauważyłem to też u innych kobiet - anatomii nie oszukasz.

Mężczyzna

Swiezak

Erotoman
Ale się pozmieniało! To teraz dziewczyny podrywają facetów, poprzez tandetne obnoszenie się z cipką na wierzchu. A faceci oglądają je jak klacze na wybiegu i decydują o tym czy się łaskawie dadzą, czy nie, poderwać... kurfa świat stanął na mordzie i coraz bardziej rozjeżdża się w kroku na boki 😂
Marcin czeka, aż go w taki sposób poderwiesz.
Już nie bądź taka, idź z duchem postępu 😜

Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry