• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Chęć seksu a nieśmiałość

Mężczyzna

Randomowynick123

Biegły Uwodziciel
To szukaj tam gdzie nie ma 400 gości na laskę, tam gdzie się zbierają ludzie wokół jakiejś pasji.
Nie ma takich miejsc, gdzie bym mógł kogoś poznać. Ani do seksu, ani na poważnie... Zawsze każda minimum przeciętna laska ma masę chętnych facetów. I ja będę na samym końcu, jeśli chodzi o facetów, którym się dziewczyny by interesowały.

Mężczyzna

Gloswdyskusji

Nowicjusz
@Saanvi dajesz fajne rady, ale nie wszyscy chcą tego słuchać. Chłopaki, narzekanie nic nie da, to wszyscy wiemy. A druga sprawa, to poza seksem też coś w życiu trzeba robić, no nie. Odejdzcie od tego tematu na trochę i nabierzcie dystansu. Może warto pobiegać, tam gdzie inni biegają, albo pochodzić na siłownię???

Kobieta

Saanvi

Erotoman
@Saanvi dajesz fajne rady, ale nie wszyscy chcą tego słuchać.
Odpaliła mi się znowu wewnętrzna matka teresa, mam słabość do @Randomowynick123 bo uważam, że to nie jest przegrany temat.

Odniosłem wrażenie jakbyś wyciskał Saanvi jak gąbkę, po prostu.
Dzięki, ale akurat mam czas bo stary ma wychodne i staram się skupić na czymś innym niż fakt, że jego ulubiona drużyna przegrywa.