• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Chęć seksu a nieśmiałość

Kobieta

Saanvi

Erotoman
Kobieta

Magia2000

Podrywacz
Ja Ci tylko podałem jeden przykład,który kłóci się z twoją teorią...
Takich przykładów życie podaje więcej.
Nie wiem czy pierwsza zaproponowałabym facetowi randkę, pewnie nie, ale nie dlatego że mam z tym problem, ale dlatego, że co łatwo przychodzi - tego najczęściej się nie szanuje.
Kobiety potrafią dawać sygnały, potrafią na tyle zbliżyć się do faceta by go ośmielić, spowodować, że to facet wyjdzie z inicjatywą i to on będzie miał przekonanie, że zdobył kobietę. Czasem robią to nieudolnie wysyłając sprzeczne sygnały (chcę, ale nie chcę, postaraj się a ja będę się opierała choć tak naprawdę chcę), ale często bywa też tak, że faceci nie potrafią tych sygnałów czytać.
Sama nawet tu na forum miałam tak, że próbowałam flirtować z kimś, wysyłałam sygnały, czasem dość wprost pisałam, że bym chciała i nic z tego nie wyszło.... albo ja nie potrafię flirtować, albo on nie był zainteresowany i nie chciał tego okazać wprost, albo się nie domyślił.... albo było mu wygodniej nie skorzystać i pozostać tym, którego nikt nie chce ;)
Oczywiście bywa też odwrotnie, wystarczy się uśmiechnąć by ktoś odebrał to jako zaproszenie do łóżka.

Moim zdaniem panowie, mniej szukania problemów gdzie ich nie ma, więcej pewności siebie. Mniej gadania, więcej działania. A jeśli problem jest, to do specjalisty.

Mężczyzna

KońzValony

Cichy Podglądacz
125 to jest słabe. Dziewczyny lubią duże i szybkie motory
90% kobiet nie odróżni 125-tki od 600-tki 😂 Jeszcze jak dorzucisz głośny wydech, to już w ogóle efekt WOW gwarantowany. Ale fakt, że szybkie motocykle robią wrażenie – to prawda. Choć, szczerze mówiąc, motocykl to średni sposób na bezpośredni podryw. Lepiej szukać kogoś w kręgu wspólnych zainteresowań, np. na grupach FB czy zlotach. Sam na zjazdach motocyklowych czy snowboardowych poznałem sporo ciekawych osób.

Mężczyzna

Randomowynick123

Biegły Uwodziciel
Takich przykładów życie podaje więcej.
Nie wiem czy pierwsza zaproponowałabym facetowi randkę, pewnie nie, ale nie dlatego że mam z tym problem, ale dlatego, że co łatwo przychodzi - tego najczęściej się nie szanuje.
No tak, jakby faceci tak myśleli, to by było przejebane, bo każdy by czekał na każdego i nikt nigdy by się z nikim nie spotkał 😆

Kobiety potrafią dawać sygnały, potrafią na tyle zbliżyć się do faceta by go ośmielić, spowodować, że to facet wyjdzie z inicjatywą i to on będzie miał przekonanie, że zdobył kobietę. Czasem robią to nieudolnie wysyłając sprzeczne sygnały (chcę, ale nie chcę, postaraj się a ja będę się opierała choć tak naprawdę chcę), ale często bywa też tak, że faceci nie potrafią tych sygnałów czytać.
Ja tam sporo żyję, a nie przypominam sobie, żeby kiedykolwiek jakaś dziewczyna mi dała jakiś sygnał. Zwyczajnie nie jestem typem faceta, który się nadaje do bliższego poznania.

Sama nawet tu na forum miałam tak, że próbowałam flirtować z kimś, wysyłałam sygnały, czasem dość wprost pisałam, że bym chciała i nic z tego nie wyszło.... albo ja nie potrafię flirtować, albo on nie był zainteresowany i nie chciał tego okazać wprost, albo się nie domyślił.... albo było mu wygodniej nie skorzystać i pozostać tym, którego nikt nie chce ;)
To jest forum, a nie portal do spotkań. I zdecydowana większość aktywnych tu ludzi ma takie podejście. Nie licząc napalonych facetów, oni by na każdego się rzucili.

Oczywiście bywa też odwrotnie, wystarczy się uśmiechnąć by ktoś odebrał to jako zaproszenie do łóżka.
Do mnie to się nawet żadna nie uśmiechnęła nigdy, więc nie mam tego problemu 😆

Moim zdaniem panowie, mniej szukania problemów gdzie ich nie ma, więcej pewności siebie. Mniej gadania, więcej działania. A jeśli problem jest, to do specjalisty.
Ciężko o pewność, gdy się wszędzie i zawsze słyszy i widzi, że się jest do niczego.

Mężczyzna

Jumperek

Cichy Podglądacz
No tak, jakby faceci tak myśleli, to by było przejebane, bo każdy by czekał na każdego i nikt nigdy by się z nikim nie spotkał 😆

Ja tam sporo żyję, a nie przypominam sobie, żeby kiedykolwiek jakaś dziewczyna mi dała jakiś sygnał. Zwyczajnie nie jestem typem faceta, który się nadaje do bliższego poznania.

To jest forum, a nie portal do spotkań. I zdecydowana większość aktywnych tu ludzi ma takie podejście. Nie licząc napalonych facetów, oni by na każdego się rzucili.

Do mnie to się nawet żadna nie uśmiechnęła nigdy, więc nie mam tego problemu 😆

Ciężko o pewność, gdy się wszędzie i zawsze słyszy i widzi, że się jest do niczego.
I tutaj w twoich wypowiedziach w 100% się z tobą zgodzę. Takie moje odczucie że coś przeszedłeś jako zwykły mężczyzna (oczywiście bez obrazy)

Kobieta

Magia2000

Podrywacz
Dlatego role społeczne mamy podzielone, facet poluje jak kot, kobieta jak myszka przebiega koło niego by zaczął gonić i ucieka na tyle, by ją złapał :)
Może po prostu nie odczytałeś sygnałów?
Przekonany o swojej niskiej wartości przy założeniu, że żadna się Tobą nie zainteresuje nie widzisz sygnałów kobiet.
Co by się stało, jakby jakaś się Tobą zainteresowała, tragedia, cały Twój światopogląd w gruzach...

Mężczyzna

Randomowynick123

Biegły Uwodziciel
Może po prostu nie odczytałeś sygnałów?
Przekonany o swojej niskiej wartości przy założeniu, że żadna się Tobą nie zainteresuje nie widzisz sygnałów kobiet.
Co by się stało, jakby jakaś się Tobą zainteresowała, tragedia, cały Twój światopogląd w gruzach...
Tyle już żyję, że jestem tego pewny, że nigdy na żywo, czy na szybkich randkach, nie było żadnego zainteresowania.

Mężczyzna

KońzValony

Cichy Podglądacz
A wiesz, ja akurat tutaj poznałem osobę, z którą teraz się spotykam. Co ciekawe, zupełnie nie miałem zamiaru nikogo tu szukać. A tu paradoks! To ona do mnie pierwsza napisała, a potem subtelnie dawała mi sygnały (ja zresztą też ). No i cóż, teraz się spotykamy, a wszystko układa się dobrze. Te twoje pesymistyczne teorie nie do końca mają pokrycie.

Mężczyzna

Randomowynick123

Biegły Uwodziciel
A wiesz, ja akurat tutaj poznałem osobę, z którą teraz się spotykam. Co ciekawe, zupełnie nie miałem zamiaru nikogo tu szukać. A tu paradoks! To ona do mnie pierwsza napisała, a potem subtelnie dawała mi sygnały (ja zresztą też ). No i cóż, teraz się spotykamy, a wszystko układa się dobrze. Te twoje pesymistyczne teorie nie do końca mają pokrycie.
Ale znowu nie bierzesz pod uwagę jednej rzeczy. Spójrz w lustro... Nie dziw się, że masz powodzenie. Co innego, gdy się jest mocno przeciętny.

Kobieta

Magia2000

Podrywacz
@Randomowynick123 uprzedzę twoją odpowiedź : samą klata się nie wyrywa (wiem z autopsji)
Z Twoich ust brzmi to wiarygodnie :)
Ten, który nie ma klaty myśli... jakby miał klatę, to wszystkie moje. Niski myśli, jakby był wyższy, to żadna się nie oprze a moim zdaniem wszystko jest w głowie. Ilu zupełnie nieatrakcyjnych fizycznie facetów ma cudowne związki... bo kobiety częściej doceniają to jakim jest facet a nie jak wygląda.

Mężczyzna

Jumperek

Cichy Podglądacz
Z Twoich ust brzmi to wiarygodnie :)
Ten, który nie ma klaty myśli... jakby miał klatę, to wszystkie moje. Niski myśli, jakby był wyższy, to żadna się nie oprze a moim zdaniem wszystko jest w głowie. Ilu zupełnie nieatrakcyjnych fizycznie facetów ma cudowne związki... bo kobiety częściej doceniają to jakim jest facet a nie jak wygląda.

A jak to jest, byłem kiedyś na wycieczce kilku dniowej ja, kolega oraz dwóch kolegów z dziewczynami. My we dwóch uważam że zachowywaliśmy się normalnie, kulturalnie a ci dwaj panowie co byli z dziewczynami np puszczali bąki, bekali, mówili że idą srać albo gdy dziewczyna wyszła z łazienki to się pytali czy "srałaś" to było przy wszystkich gdy siedzieliśmy razem w salonie.