Misiu, że tak się spoufalę, nie wiem czy jestem atrakcyjna ale nigdy nie narzekałam na brak zainteresowania, chętnych na seks jest jeszcze więcej niż chętnych na związek a mimo to, miałam w życiu 3 partnerów i z każdym z nich byłam w związku.
Z tego całego stada chętnych odrzucam żonatych i będących w związku, to już połowa odpada. Jeśli ograniczę wiek, by facet nie był w wieku mojego ojca to odpada kolejne 50%. Gejów również odrzucam z wiadomego względu, to kolejne 25% odpada, nadużywający alkoholu to kolejne 10%... to już 135% facetów odpada a to żadne wymagania by był wolny, nie gej i nie pijak
Tak całkiem poważnie, co z tego, że dziewczyna zazwyczaj ma większe zainteresowanie, jak ja nie szukam 100facetów, którzy się mną zainteresują, ale tego jednego, który wzbudzi u mnie szybsze bicie serca, czymś mnie zainteresuje i sukces będzie jeśli właśnie tego jednego zainteresuję ja.
Ja tez nie przyszłam tu na forum szukać kogoś, ani do seksu ani do związku nie szukam, ile razy pisałam o tym na priv ludziom, że nie szukam... ale jakbyś chciał po prostu pogadać, to zawsze można się zdzwonić z kamerką, pogadać face to face. Nie podpadłeś jeszcze fascynacją cuckold, scat, nie wstawiałeś zdjęć nagiej żony więc Cię nie skreślam