• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Chęć seksu a nieśmiałość

Mężczyzna

Jumperek

Cichy Podglądacz
Ale to Ty musisz wypić kilka piw by się ośmielić, czy kiedy ona jest po kilku piwach to Ty robisz się bardziej śmiały w stosunku do niej?
Bo to zasadnicza różnica ;)
Przypominam iż jestem człowiekiem nie pijącym

A co do twojej wypowiedzi to raczej ja bym musiał wypić aby stać się śmiały w stosunku do niej

Kobieta

Magia2000

Podrywacz
Przypominam iż jestem człowiekiem nie pijącym

A co do twojej wypowiedzi to raczej ja bym musiał wypić aby stać się śmiały w stosunku do niej
Tylko wiesz jak to może działać... pamiętam czasy imprezowania w klubach, dyskotekach, kiedy podchodził wstawiony koleś to od razu robiłam odwrót. Wiele dziewczyn tak reaguje na panów w stanie wskazującym.

Kobieta

Blackswan

Seks Praktykant
Dziewczyny same pierwsze się nie odzywają. I to po to żeby nawiązać pierwszy kontakt, czy już potem jak znajomość jest nawiązana.
Masa dziewczyn mi mówiła, że nie obchodzi ich facet, jeśli mieszka dalej niż ich miasto, może maks 30-50km. Bo nie będą dojeżdżać i tracić czasu.

Ja się zaczynam zastanawiać skąd Ty te dziewczyny bierzesz. Ja znam bardzo dużo ludzi i wśród nich tylko jedną dziewczynę, która otwarcie mówi o tym, że szuka bogatego faceta, żeby jej wszystko kupował. Poza tym mam skromne, normalne, sympatyczne koleżanki które nie wybierają faceta jakby miał wyjechać prosto z linii fabrycznej. Może jestem już po prostu stara ale doskonale wiem, że wygląd i te wszystkie powierzchowne cechy to nie wszystko. Trzeba po prostu spotkać kogoś, z kim "zaiskrzy", najczęściej to jest spontaniczne. Miłość to nie jest chłodna kalkulacja co mi się bardziej opłaca. Na dłuższą metę nie da się żyć z taką osobą. Trzeba się lubić. A nie tylko sobie podobać.

Pewnie na tych portalach randkowych to się jednak tak odbywa, nie wiem bo nigdy nie korzystałam z nich w celu realnego szukania kogoś. Ale skoro mają wybór to z niego korzystają. Ale to też jest wina facetów, że się uganiają za takimi dziewczynami. I najlepsze, że sami narzekacie o wysokich wymaganiach dziewczyn ale też nie chcecie takiej, która jest gruba i ma trądzik, tylko wybierzecie te ładne, zgrabne itp. Później te prawdziwie wartościowe dziewczyny w ogóle na takich portalach nie występują albo rzadko, bo wiedzą, że faceci chcą chodzące seksbomby.

Co do nieśmiałości to jest to realny problem ale nie masz w sumie nic do stracenia. Masz jakieś zainteresowania to się nimi zajmij i tak jak już ktoś tutaj pisał może wśród osób o podobnym hobby się ktoś znajdzie. Miałam znajomego, bardzo długo był sam. A on uwielbia gry planszowe. I stworzył taką hobbystyczną organizację u mnie w mieście dla osób, które też się tym interesują. I tak poznał dziewczynę, teraz są już małżeństwem i prowadzą to razem.
Zamiast tworzyć wątki na forum o tym jak poznać dziewczynę to lepiej się po prostu zajmij swoim życiem, a na pewno się jakaś fajna dziewczyna pojawi. W końcu tą poprzednią, z którą byłeś kilka lat też gdzieś musiałeś poznać.​

Kobieta

niezrozumiana

Biegły Uwodziciel
Ja nie jestem uważna? No wiesz co... :)

Chyba nie jestem w stanie pomóc, przecież on jest niemęski, brzydki, niemęski, nie ma szans u kobiet, jest 100 lepszych facetów... Skoro onw to wierzy, to czemu ja miałabym nie wierzyć?

Pesymista wszędzie widzi problemy ;)
Weź ty jebany szonie nie obrazaj mnie w komentarzach. Pusty lachonie broniący facetów.

Kobieta

niezrozumiana

Biegły Uwodziciel
Dlatego role społeczne mamy podzielone, facet poluje jak kot, kobieta jak myszka przebiega koło niego by zaczął gonić i ucieka na tyle, by ją złapał :)

Może po prostu nie odczytałeś sygnałów?
Przekonany o swojej niskiej wartości przy założeniu, że żadna się Tobą nie zainteresuje nie widzisz sygnałów kobiet.
Co by się stało, jakby jakaś się Tobą zainteresowała, tragedia, cały Twój światopogląd w gruzach...
Srał pies rolę społeczne. Ludzie mogą robic co chcą.

Mężczyzna

kemot12

Cichy Podglądacz
Doskonale rozumiem Randomowynick123 . Mam podobną sytuację, tyle ,że ja nigdy nie byłem w związku (przed 40stka ). Mam ponad 180😉 wzrostu lecz jestem brzydki . Jestem nieśmiały nie umiem zagadać. Teraz już czuje ,że za późno. Starałem się bywać w różnych miejscach by kogoś poznać, nawiązywałem kontakt wzrokowy i zawszę widziałem tą pogardę w spojrzeniach kobiet . Grupy facebook wspólny wyjazd w góry , towarzysz podróży itp . W celu obycia ,zwykłej rozmowy z dziewczyną zostawały bez odpowiedzi. Fakt ktoś tu wspomniał, że sytuacja kiedy druga osoba nawiązuje zainteresowanie to się jest mniej nieśmiały. Sam tego doświadczyłem z koleżanką z pracy . Pracuje się przewaznie po 2 osoby ,a nie miałem akurat z kim , kolegą awansował to zaprosiłem Kasię. Rozmawiało nam się bardzo luźno, żarty śmiechy pytania osobiste . Niewinny przypadkowy dotyk, muśnięcie dłoni. Wychodzenie na papierosa tylko we dwoje . Tworzyłem złudna nadzieję na coś więcej. Wybrała kolegę 7/10 który pokazywał jej filmiki z internetu (Pewnie rozmawiali po pracy więcej ,a w pracy się ukrywali ) Koleżanka była po prostu miła dla mnie ( wykorzystała ,ze ktoś pomaga jej w pracy ) . Do dziś utrzymujemy koleżeńskie relacje lecz całkowicie neutralne. Nie mam do niej żadnych pretensji . Nawet jestem wdzięczny, że mogłem poczuć kilka miesięcy bliskość i zainteresowanie kobiety .

Mężczyzna

stroiczek

Dominujący
Mam podobną sytuację, tyle ,że ja nigdy nie byłem w związku (przed 40stka ). Mam ponad 180 wzrostu lecz jestem brzydki .
Ależ te baby muszą być teraz okropne, że nawet facet z potencjałem jest samotny! A z dalszej wypowiedzi wnioskuję, że stłamszony tą samotnością i z nią pogodzony.
Wchodzenie kolejnych facetów na etap redpill rage'u jest zatem uzasadnione.

Mężczyzna

Piotruś Pan

Podrywacz
Przytaczając Nietzsche, jeśli myślimy,, że ktoś rujnuje nam życie, tak właśnie jest. To my sami je rujnujemy...
Oceny, kanony, piękno, brzydota, wszystko to co ponad, poniżej i pomiędzy, to kwestie subiektywne, którymi nie powinniśmy się kierować a szczególnie już przejmować. Ogrom różnorodności gatunku ludzkiego pod względem wyglądu oraz osobowości jest tak duży, że każdy znajdzie partnera dla siebie. Nieśmiałość to utrudnia, ale można nad tym pracować, trzeba tylko chcieć i odważyć się spróbować, a konsekwencją i praktyką można zamienić wadę w największą zaletę. Pomimo wstydu próbować rozmawiać i uczyć się z nich. Jeśli będzie zachowane minimum szacunku i dobrych manier, nikt nikomu " w przysłowiową mordę nie da", więc nic do stracenia.

Kobieta

małami78

Nowicjusz
Nie wiem dlaczego uważacie że wiek to minus. Ja mam te dwadzieścia parę lat i totalnie nie miałabym problemu ani być, ani być ba seksie z kimś 30+