Kupuje i idzie w chu..Czyli w sklepie jak laska na Ciebie wpadnie i będzie zainteresowana to nie pójdziesz w to? Bo w sklepie się przecież kupuje
Kupuje i idzie w chu..Czyli w sklepie jak laska na Ciebie wpadnie i będzie zainteresowana to nie pójdziesz w to? Bo w sklepie się przecież kupuje
Byłeś przyjaźniejszy jak byłeś nieśmiały. Staram się pomóc, z łaski swojej nie nazywaj mnie słoneczkiem. Nie jesteśmy tak blisko.Słoneczko Saanvi pamiętasz jeszcze o mnie? Mogę liczyć na twoją pomoc o której rozmawialiśmy wcześnie?
Ok spoko, chciałem być miły, przepraszamByłeś przyjaźniejszy jak byłeś nieśmiały. Staram się pomóc, z łaski swojej nie nazywaj mnie słoneczkiem. Nie jesteśmy tak blisko.
Tak, nie pójdę. Nie chciałbym jej przeszkadzać. Zresztą, żadna nie byłaby zainteresowana xD Ja się nie wpierdalam ludziom w życie, dodatkowo bym został pewnie wyśmiany przed masą ludzi.Czyli w sklepie jak laska na Ciebie wpadnie i będzie zainteresowana to nie pójdziesz w to? Bo w sklepie się przecież kupuje
Forum nie jest do poznawania ludzi. Tutaj nie wiesz kto gdzie mieszka, jak wygląda, itp.Apki nie działaja a forum tak, compree?
Nie ma sprawy, ale na przyszłość nie traktuj tak kobiet, nadmierne spoufalanie się może się nie spodobać.Ok spoko, chciałem być miły, przepraszam
Odkryłeś już może taką opcję jak priv?Forum nie jest do poznawania ludzi. Tutaj nie wiesz kto gdzie mieszka, jak wygląda, itp.
Tu ludzi poznajesz a nie dane osobopoznawcze. Poczuj w końcu tę różnicę.Tak, nie pójdę. Nie chciałbym jej przeszkadzać. Zresztą, żadna nie byłaby zainteresowana xD Ja się nie wpierdalam ludziom w życie, dodatkowo bym został pewnie wyśmiany przed masą ludzi.
Forum nie jest do poznawania ludzi. Tutaj nie wiesz kto gdzie mieszka, jak wygląda, itp.
Czasem używam. Żeby skomentować jakiś post, aby nie robić spamu na forum. I tyle.Odkryłeś już może taką opcję jak priv?
To ten prywatny czat lub ta magiczna koperta tam w prawym, górnym rogu.
Zgadzam się w całej rozciągłości. Warto poznać człowieka, odległość to rzecz drugorzędna.Tu ludzi poznajesz a nie dane osobopoznawcze. Poczuj w końcu tę różnicę.
Te dane są WTORNE...Na pierwszym planie jest c z l o w i e k.
OH brzmi groźniePrzestańcie pierdolić!
Cierpliwośći. To nie jest "dajnia szczęścia", gdzie podstawiają Ci gotowe "towary. Popracuj trochę i poszukaj, a znajdziesz.Czyli tutaj ludzi poznaje się od środka
Przecież nie mam kogo!!!! To jak mam przestać xDPrzestańcie pierdolić!
Masa dziewczyn mi mówiła, że nie obchodzi ich facet, jeśli mieszka dalej niż ich miasto, może maks 30-50km. Bo nie będą dojeżdżać i tracić czasu.Zgadzam się w całej rozciągłości. Warto poznać człowieka, odległość to rzecz drugorzędna.
Ta Twoja próba kontrolna zaczyna mi działać na nerwy.Masa dziewczyn mi mówiła, że nie obchodzi ich facet, jeśli mieszka dalej niż ich miasto, może maks 30-50km. Bo nie będą dojeżdżać i tracić czasu.
A co ja mogę, skoro tak dziewczyny uważają? Nic na to nie poradzę. Rozmawiałem kilka razy z dziewczynami mieszkającymi ponad 100 km dalej. Jak się dowiadywały, to zaraz kończyły rozmowę.Ta Twoja próba kontrolna zaczyna mi działać na nerwy.
Jak się chce to wszystko się da.
Zgadzam się. Jak jesteś bardzo przeciętnym facetem, to już jest ustalone z góry, że się żadnej nie spodobasz i nie będziesz mieć nawet seksu.Ale powiem tak, jak nam jest te nasze marne życie zapisane tam na górze to choćby i skały sra.. choćby nie wiem jak by się człowiek starał to i tak lepiej nie będzie
Ja nie jestem uważna? No wiesz co...Ja mu to pisalem prawie wprost. Przeciez nie moge podawać gotowych nicków, no kurde bez przesady
Czekałem tylko na zjeby od niej... Ale tez nie jest tak uważna, na moje szczęście
Chyba nie jestem w stanie pomóc, przecież on jest niemęski, brzydki, niemęski, nie ma szans u kobiet, jest 100 lepszych facetów... Skoro onw to wierzy, to czemu ja miałabym nie wierzyć?@Magia2000 pomożesz? Bo ja nie mogę.
Pesymista wszędzie widzi problemyAle i tak jak mieszkają daleko od siebie to nic z tego nie będzie