• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Chęć seksu a nieśmiałość

Mężczyzna

Randomowynick123

Biegły Uwodziciel
Czyli w sklepie jak laska na Ciebie wpadnie i będzie zainteresowana to nie pójdziesz w to? Bo w sklepie się przecież kupuje :p
Tak, nie pójdę. Nie chciałbym jej przeszkadzać. Zresztą, żadna nie byłaby zainteresowana xD Ja się nie wpierdalam ludziom w życie, dodatkowo bym został pewnie wyśmiany przed masą ludzi.

Apki nie działaja a forum tak, compree?
Forum nie jest do poznawania ludzi. Tutaj nie wiesz kto gdzie mieszka, jak wygląda, itp.

Kobieta

Saanvi

Erotoman
Mężczyzna

Greg II

Podrywacz
Tak, nie pójdę. Nie chciałbym jej przeszkadzać. Zresztą, żadna nie byłaby zainteresowana xD Ja się nie wpierdalam ludziom w życie, dodatkowo bym został pewnie wyśmiany przed masą ludzi.

Forum nie jest do poznawania ludzi. Tutaj nie wiesz kto gdzie mieszka, jak wygląda, itp.
Tu ludzi poznajesz a nie dane osobopoznawcze. Poczuj w końcu tę różnicę.
Te dane są WTORNE...Na pierwszym planie jest c z l o w i e k.

Mężczyzna

Jumperek

Cichy Podglądacz
Ale powiem tak, jak nam jest te nasze marne życie zapisane tam na górze to choćby i skały sra.. choćby nie wiem jak by się człowiek starał to i tak lepiej nie będzie

Kobieta

Magia2000

Podrywacz
Ja mu to pisalem prawie wprost. Przeciez nie moge podawać gotowych nicków, no kurde bez przesady:ROFLMAO:
Czekałem tylko na zjeby od niej...:LOL: Ale tez nie jest tak uważna, na moje szczęście
Ja nie jestem uważna? No wiesz co... :)
@Magia2000 pomożesz? Bo ja nie mogę.
Chyba nie jestem w stanie pomóc, przecież on jest niemęski, brzydki, niemęski, nie ma szans u kobiet, jest 100 lepszych facetów... Skoro onw to wierzy, to czemu ja miałabym nie wierzyć?
Ale i tak jak mieszkają daleko od siebie to nic z tego nie będzie
Pesymista wszędzie widzi problemy ;)