• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Wprowadzanie w świat seksu przez ojca…masturbacja itd

Mężczyzna

Hornyboy24

Seks Praktykant
Panowie, czy wasi ojcowie wprowadzali was w świat seksu? Pytanie pojawia się z prostej przyczyny - starsze pokolenie jest dość zamknięte na te tematy, wstydzi się i traktuje jak temat tabu. Mój 16 letni siostrzeniec opowiedział mi niedawno, jak ojciec jego kumpla kupił mu prezerwatywę, pokazał jak poprawnie zdjąć i założyć.
Jakie macie doświadczenia, panowie. Ja jestem z pokolenia, gdzie był to temat tabu, ale jak widać, zmienia się :)

Mężczyzna

forg

Biegły Uwodziciel
?? Masturbacja - w temacie - czy pokazanie jak gumę założyć? O co pytasz? Bo to, że tata synowi pokazuje jak założyć prezerwatywę to chyba coś normalnego (chyba że na swoim penisie to co innego). A masturbacja to co masz na myśli?

Mężczyzna

Szczep

Biegły Uwodziciel
Jeszcze powinien mu pokazać jak ruszać skórą żeby jej nie naciągnąć. I też powinien pokazać jak uprawiać seks. Syn patrzy a tata z mamą pokazują jak to robi się