Chuj wie. xDDDDDAle żeście od tematu odbiegli....
Ciekaw jestem czy właśnie szukał takiej atencji, czy to efekt waszej nagonki![]()
Paolo Cohelo...Chuj wie. xDDDDD
Prędzej akt presji i... eksperymentu naukowego to był, atencji nie szukam bo i tak nie znajdę.Ale żeście od tematu odbiegli....
Ciekaw jestem czy @maxis właśnie szukał takiej atencji, czy to efekt waszej nagonki![]()
Jesteś oczytany tak jak ja - szanuję to. xDDDPaolo Cohelo...
Z takim podejściem to na pewno nie znajdziesz. Zmień elementy wyglądu a następnie kurwa nastawienie.Prędzej akt presji i... eksperymentu naukowego to był, atencji nie szukam bo i tak nie znajdę.
Ale widzę, że poczucie humoru to się Ciebie trzymaPrędzej akt presji i... eksperymentu naukowego to był, atencji nie szukam bo i tak nie znajdę.
A bo wiesz do Pani dopiero mogę za 4 dni iść, więc już trochę tęsknię za nią, wiec z tą atencją może trochę być na rzeczy.Ale widzę, że poczucie humoru to się Ciebie trzyma
Biorąc pod uwagę ile razy byłeś tu odznaczony i że sam to podsycasz, że może jakieś zdjęcie wrzucę albo coś, to raczej wygląda atencyjnie![]()
I czar prysł, ech...A bo wiesz do Pani dopiero mogę za 4 dni iść, więc już trochę tęsknię za nią, wiec z tą atencją może trochę być na rzeczy.
Jaki czar? przecież przyznaj się, żadnego czaru nie było, zejdźmy na ziemię.I czar prysł, ech...
Masz Panią? Czy dziewczynę? I czemu dopiero za 4 dni? I mam wrażenie, że trochę się boję odpowiedzi...A bo wiesz do Pani dopiero mogę za 4 dni iść, więc już trochę tęsknię za nią, wiec z tą atencją może trochę być na rzeczy.
Bo zapomniałam, że z prostytutek korzystasz.Jaki czar? przecież przyznaj się, żadnego czaru nie było, zejdźmy na ziemię.
Ta Pani to laseczka na godzinę (z tego co on mówił).Masz Panią? Czy dziewczynę? I czemu dopiero za 4 dni? I mam wrażenie, że trochę się boję odpowiedzi...
Ciekawe w sumie...Ta dziewczynę, akurat, jakbym miał to by mnie tu nie było, mam swoją upatrzoną profesjonalistkę, bo nikogo znaleźć nie mogłem... znaczy się... żądna mnie nie chciała, więc z samotności do takiej Pani zacząłem chodzić i tyle w temacie.
No fakt temat na inny wątek, ale nie wiem czy się moje posty czy moje wątki gdzieś znaleźć, tam jakbyś się wgryzł w tematy, to znajdziesz tam odpowiedzi dlaczego? po co? taki wybór wybrałem, ale to mówię nie musiszCiekawe w sumie...
Trochę mi Cię żal, chociaż to był Twój wybór...
Ale to temat na inny wątek
Niespodziewane nie jest to, że się ze mną zgadzasz. Nie spodziewałem się tego, że nie zostałem jeszcze przez Ciebie dodany do grona ignorowanych.Nie wiem co tu się wydarzyło, ale zgadzam się z Tobą, ponownie
Wtrącam się i piszę bo od tego jest forum - jak nie chcesz żeby ktoś komentował to nie pisz na forum, tylko wyżalaj się ludziom na priv.Ja to chociaż byłem i profesjonalistki na lodziku, miałem kontakt z kobietą na razie 2 razy ,ale jednak i chcę chadzać regularnie, zresztą co Ty możesz o relacjach męsko-damskich jak sam mówisz, że zrezygnowałeś z szukania kogokolwiek w życiu, to skąd masz wiedzieć o tych sprawach, to Tobie się wydaję że wszystkie rozumy pozjadałeś.
Ja to chociaż na speed dates chadzałem i z ponad 40 kobietami rozmawiałem i co nie co wiem jak się zachowują i jaki mają stosunek do facetów, więc nie mów mi ,że nic nie wiem na te tematy relacji i sytuacji obecnie w chęci kobiet to facetów.
Nawet z jedną się umówiłem na żywo miła rozmowa i nagle kazała pożyczyć 120 pln niby na czynsz i powiedziała, ze zaraz wróci, i nie wróciła - to kolejny przykład mojego doświadczenia, że kobiety też potrafią oszukiwać.
To Ty masz problem a nie ja ,bo jesteś zatwardziałym kawalerem i nawet chęci na kobiety nie masz, ja od zawsze miałem chęć, ale nie miałem szczęścia i możliwości teraz mam, to chociaż próbowałem szukać a za próbowanie nikogo karać się nie powinno, a że nazywasz mnie wieśniakiem, bo reprezentujesz taki sam poziom jak ja, bo innych epitetów nie jesteś w stanie wymyślić i ciągle dajesz się prowokować, jak dziecko.
Wiesz co daj sobie spokój, bo ch... wiesz a się wypowiadasz na tematy Ci całkiem obce, skoro twierdzisz, że z wyboru jesteś sam, to po co się tu forum pojawiłeś? Ja wiem po co, aby facetom próbującym coś zrobić w materii szukania kogokolwiek w jakiejkolwiek relacji aby nie mieli czasem lepiej od Ciebie, z Ciebie to jest idealny przykład psa ogrodnika, sam nie weźmie i drugiemu nie da też, ale w końcu w Polsce jesteśmy, więc to normalka i mało tego to jeszcze innych obraża i krytykuję.
Przez takie osoby jak Ty to pozbawiasz ludzi marzeń, już jedną pasję ludzie tacy jak mi mi zniszczyli, i zabrali, drugiej mi i innym nie zabierzesz i nie zabronisz, czyli do próbowania z kimś być, za marzenia nie wolno karać, A Ty nie masz czy nie miałeś żadnych marzeń? Dla Twojej informacji to w przeciągu tygodnia idę do Pani i jak mnie przyjmie to będę chciał korzystać z klasyka, bo chcę spróbować po raz pierwszy jak to jest ,bo zawsze o tym marzyłem a Ty dalej z zwiędłym sobie siedź w wyboru i narzekaj i komentuj innych tu na forum, bo potrafisz najlepiej jak na statystycznego Polaka przystało.
Krótko, nie wiesz, nie znasz się to co się wtrącasz i jeszcze innych się czepiasz.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
A | Apel. | Seks | 35 | |
![]() |
APEL DO GOSCI ODWIEDZAJĄCYCH FORUM !!! | Seks | 4 | |
P | Ilu z panów ma tak że wali samemu a ilu trzepie partnerka?? | Seks | 3 | |
K | Atrakcyjność, pytanie do panów | Związki | 11 | |
M | Szukam dwóch panów do zabawy z moją kobietą (Warszawa) | Ogłoszenia | 11 |