• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Apel do Panów

Mężczyzna

ganymed

Podrywacz
Zdaje się,że @maxis chodziło o to,że aby doprowadzić do "normalnego" seksu mężczyzna też musi zainwestować: kawa,kino,kolacja...
Jasne. Ale co innego kupić dziewczynie ciastko tak o, nie "za loda", "za anal podwójna porcja", co innego jak to jest efektem jakiejś relacji. Wszyscy jesteśmy interesowni, coś zyskujemy w relacjach z innymi, owszem.

Mężczyzna

ganymed

Podrywacz
Chciala się porozglądać. Pozwól jej na spokojnie. Każdy ma prawo odpuścić nawet na etapie sypialnianym, chociaż tu już mógłbyś mieć więcej pretensji;D

Mężczyzna

maxis

Erotoman
osobiście uwazam że nadal nie wiesz.

Masz rację, może i na Ciebie przyjdzie kolej.
Co Ty jako kobieta możesz wiedzieć o samotności? wy macie wybór to sobie wybieracie, my faceci nie mamy wybory, więc bierzemy to co jest albo zostajemy z niczym... znaczy się w najgorszym wypadku z nim ręce... ale to nie to samo, dlatego też do Pani poszedłem, bo jednak to obcowanie z kobietą jest, podotyka mnie coś powie a ja do niej... a co? do mojego mam mówić?

Wiem wiem czego chcę tylko to jest nieosiągalne jak dla mnie i się z tym pogodziłem.

Mężczyzna

stroiczek

Dominujący
Wszyscy jesteśmy interesowni, coś zyskujemy w relacjach z innymi, owszem.
Transakcyjny charakter relacji międzyludzkich.
Nie ma powodu, ani potrzeby, aby każdy Polak i każda Polka byli w jakimś związku. Tym bardziej, iż liczne grono Polaków nie ma kobietom zbyt wiele do zaoferowania.

Kobieta

małami09

Podrywacz
Co Ty jako kobieta możesz wiedzieć o samotności?
Długie lata byłam sama, uwaga, NO I? Wtedy było mi potwornie trudno, a teraz wiem ze wyszło na dobre, bo nie dość że przez soją relację z samą sobą zepsułabym relację, ale mogłabym też kogoś zranić. Mógłbyś się czasem czegoś pouczyć od kobiety.
Wiem wiem czego chcę tylko to jest nieosiągalne jak dla mnie i się z tym pogodziłem.
Ale to nie znaczy że chcesz tego, co masz. ;) Po prostu się pogodziłeś.

Kobieta

małami09

Podrywacz
Oj moje dziecko kochane, jakiej głębi? jak coś doskwiera to idziesz do lekarza, tak? A mi doskwierała samotność to... sobie sama połącz kropki no ileż razy o tym samym będę pisał.
To idziesz nie do prostytutki, tylko do terapeuty i pracujesz nad sobą, żeby nie być samotnym nie przez godzinę w tygodniu, a codziennie. I myślę, że taniej może Cię to wyjść

Mężczyzna

maxis

Erotoman
Długie lata byłam sama, uwaga, NO I? Wtedy było mi potwornie trudno, a teraz wiem ze wyszło na dobre, bo nie dość że przez soją relację z samą sobą zepsułabym relację, ale mogłabym też kogoś zranić. Mógłbyś się czasem czegoś pouczyć od kobiety.

Ale to nie znaczy że chcesz tego, co masz. ;) Po prostu się pogodziłeś.
Wy kobiety macie większe szanse, atutu i z tego korzystacie w wyborze faceta, a my faceci co? przy was to takie kloce, których mało kto chce. A Ty nie miałaś potrzeb bliskości i cielesnych? Bo ja też takie mam jak każdy zdrowy człowiek, a terapeuta tego nie da, zwłaszcza terapeuta, ja wolę kobiety.

Kobieta

D'Arc

Erotoman
Po prostu żadna mnie nie chciała to sobie w ten sposób poradziłem z samotnością i wiecie co? Pomogło i to jeszcze jak :) Już się nie mogę doczekać następnego spotkania :)
Pozdrów ją od nas - już tyle razy ją wychwalałeś na forum, że jest niemalże jak tutejsza.

Mężczyzna

drSW

Cichy Podglądacz
Nawet nie wiem czy nie drożsi, bo trochę kitu wciśnie takiem sfrustrowanemu facetowi i dalej bliskości nie osiąga a tu u Pani to chociaż jest konkret bo chociaż istnieje w realu, a nie jakieś naukowe wypociny. Kontakt osobisty to jest coś.
Maxis: 100% racji.

Kobieta

D'Arc

Erotoman
Normalnie uchylam czapkę, prawdziwy partyzancki marketing, tym bardziej ją pozdrów, albo k... już po całości, pozdrów ten cały burdel 😙