• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Apel do Panów

Mężczyzna

luzik27

Podrywacz
Prędzej akt presji i... eksperymentu naukowego to był, atencji nie szukam bo i tak nie znajdę.
Ale widzę, że poczucie humoru to się Ciebie trzyma 😂😂😂
Biorąc pod uwagę ile razy byłeś tu odznaczony i że sam to podsycasz, że może jakieś zdjęcie wrzucę albo coś, to raczej wygląda atencyjnie 😂😂😂

Mężczyzna

maxis

Seks Praktykant
Ale widzę, że poczucie humoru to się Ciebie trzyma 😂😂😂
Biorąc pod uwagę ile razy byłeś tu odznaczony i że sam to podsycasz, że może jakieś zdjęcie wrzucę albo coś, to raczej wygląda atencyjnie 😂😂😂
A bo wiesz do Pani dopiero mogę za 4 dni iść, więc już trochę tęsknię za nią, wiec z tą atencją może trochę być na rzeczy.

Mężczyzna

luzik27

Podrywacz
A bo wiesz do Pani dopiero mogę za 4 dni iść, więc już trochę tęsknię za nią, wiec z tą atencją może trochę być na rzeczy.
Masz Panią? Czy dziewczynę? I czemu dopiero za 4 dni? I mam wrażenie, że trochę się boję odpowiedzi...
I tak to było atencyjne pytanie, bo zamiast napisać wprost o co chodzi to kręcisz...

Mężczyzna

maxis

Seks Praktykant
Ta dziewczynę, akurat, jakbym miał to by mnie tu nie było, mam swoją upatrzoną profesjonalistkę, bo nikogo znaleźć nie mogłem... znaczy się... żądna mnie nie chciała, więc z samotności do takiej Pani zacząłem chodzić i tyle w temacie.

Mężczyzna

luzik27

Podrywacz
Ta dziewczynę, akurat, jakbym miał to by mnie tu nie było, mam swoją upatrzoną profesjonalistkę, bo nikogo znaleźć nie mogłem... znaczy się... żądna mnie nie chciała, więc z samotności do takiej Pani zacząłem chodzić i tyle w temacie.
Ciekawe w sumie...
Trochę mi Cię żal, chociaż to był Twój wybór...
Ale to temat na inny wątek

Mężczyzna

maxis

Seks Praktykant
Ciekawe w sumie...
Trochę mi Cię żal, chociaż to był Twój wybór...
Ale to temat na inny wątek
No fakt temat na inny wątek, ale nie wiem czy się moje posty czy moje wątki gdzieś znaleźć, tam jakbyś się wgryzł w tematy, to znajdziesz tam odpowiedzi dlaczego? po co? taki wybór wybrałem, ale to mówię nie musisz :) przecież to nie jest obowiązkowa lektura, której mało kto tu rozumie, ale powiem jedno, głównym powodem do tego czynu była samotność.

Mężczyzna

stroiczek

Dominujący
Nie wiem co tu się wydarzyło, ale zgadzam się z Tobą, ponownie
Niespodziewane nie jest to, że się ze mną zgadzasz. Nie spodziewałem się tego, że nie zostałem jeszcze przez Ciebie dodany do grona ignorowanych.
Jestem niemal pewien, że nawet przy pobieżnym poznaniu wywołałbym u każdej z pięknych kobiet forumowych awersję jeszcze silniejszą niż nieszczęśni samotnicy, eskortcele.

Poznanie samego siebie pozwala nam na adekwatną ocenę naszych możliwości, a w późniejszych latach życia również naszego potencjału aktualnego i wcześniejszego.