Chuj wie. xDDDDDAle żeście od tematu odbiegli....
Ciekaw jestem czy właśnie szukał takiej atencji, czy to efekt waszej nagonki![]()
Paolo Cohelo...Chuj wie. xDDDDD
Prędzej akt presji i... eksperymentu naukowego to był, atencji nie szukam bo i tak nie znajdę.Ale żeście od tematu odbiegli....
Ciekaw jestem czy @maxis właśnie szukał takiej atencji, czy to efekt waszej nagonki![]()
Jesteś oczytany tak jak ja - szanuję to. xDDDPaolo Cohelo...
Z takim podejściem to na pewno nie znajdziesz. Zmień elementy wyglądu a następnie kurwa nastawienie.Prędzej akt presji i... eksperymentu naukowego to był, atencji nie szukam bo i tak nie znajdę.
Ale widzę, że poczucie humoru to się Ciebie trzymaPrędzej akt presji i... eksperymentu naukowego to był, atencji nie szukam bo i tak nie znajdę.
A bo wiesz do Pani dopiero mogę za 4 dni iść, więc już trochę tęsknię za nią, wiec z tą atencją może trochę być na rzeczy.Ale widzę, że poczucie humoru to się Ciebie trzyma
Biorąc pod uwagę ile razy byłeś tu odznaczony i że sam to podsycasz, że może jakieś zdjęcie wrzucę albo coś, to raczej wygląda atencyjnie![]()
I czar prysł, ech...A bo wiesz do Pani dopiero mogę za 4 dni iść, więc już trochę tęsknię za nią, wiec z tą atencją może trochę być na rzeczy.
Jaki czar? przecież przyznaj się, żadnego czaru nie było, zejdźmy na ziemię.I czar prysł, ech...
Masz Panią? Czy dziewczynę? I czemu dopiero za 4 dni? I mam wrażenie, że trochę się boję odpowiedzi...A bo wiesz do Pani dopiero mogę za 4 dni iść, więc już trochę tęsknię za nią, wiec z tą atencją może trochę być na rzeczy.
Bo zapomniałam, że z prostytutek korzystasz.Jaki czar? przecież przyznaj się, żadnego czaru nie było, zejdźmy na ziemię.
Ta Pani to laseczka na godzinę (z tego co on mówił).Masz Panią? Czy dziewczynę? I czemu dopiero za 4 dni? I mam wrażenie, że trochę się boję odpowiedzi...
Ciekawe w sumie...Ta dziewczynę, akurat, jakbym miał to by mnie tu nie było, mam swoją upatrzoną profesjonalistkę, bo nikogo znaleźć nie mogłem... znaczy się... żądna mnie nie chciała, więc z samotności do takiej Pani zacząłem chodzić i tyle w temacie.
No fakt temat na inny wątek, ale nie wiem czy się moje posty czy moje wątki gdzieś znaleźć, tam jakbyś się wgryzł w tematy, to znajdziesz tam odpowiedzi dlaczego? po co? taki wybór wybrałem, ale to mówię nie musiszCiekawe w sumie...
Trochę mi Cię żal, chociaż to był Twój wybór...
Ale to temat na inny wątek
Niespodziewane nie jest to, że się ze mną zgadzasz. Nie spodziewałem się tego, że nie zostałem jeszcze przez Ciebie dodany do grona ignorowanych.Nie wiem co tu się wydarzyło, ale zgadzam się z Tobą, ponownie
Wtrącam się i piszę bo od tego jest forum - jak nie chcesz żeby ktoś komentował to nie pisz na forum, tylko wyżalaj się ludziom na priv.Ja to chociaż byłem i profesjonalistki na lodziku, miałem kontakt z kobietą na razie 2 razy ,ale jednak i chcę chadzać regularnie, zresztą co Ty możesz o relacjach męsko-damskich jak sam mówisz, że zrezygnowałeś z szukania kogokolwiek w życiu, to skąd masz wiedzieć o tych sprawach, to Tobie się wydaję że wszystkie rozumy pozjadałeś.
Ja to chociaż na speed dates chadzałem i z ponad 40 kobietami rozmawiałem i co nie co wiem jak się zachowują i jaki mają stosunek do facetów, więc nie mów mi ,że nic nie wiem na te tematy relacji i sytuacji obecnie w chęci kobiet to facetów.
Nawet z jedną się umówiłem na żywo miła rozmowa i nagle kazała pożyczyć 120 pln niby na czynsz i powiedziała, ze zaraz wróci, i nie wróciła - to kolejny przykład mojego doświadczenia, że kobiety też potrafią oszukiwać.
To Ty masz problem a nie ja ,bo jesteś zatwardziałym kawalerem i nawet chęci na kobiety nie masz, ja od zawsze miałem chęć, ale nie miałem szczęścia i możliwości teraz mam, to chociaż próbowałem szukać a za próbowanie nikogo karać się nie powinno, a że nazywasz mnie wieśniakiem, bo reprezentujesz taki sam poziom jak ja, bo innych epitetów nie jesteś w stanie wymyślić i ciągle dajesz się prowokować, jak dziecko.
Wiesz co daj sobie spokój, bo ch... wiesz a się wypowiadasz na tematy Ci całkiem obce, skoro twierdzisz, że z wyboru jesteś sam, to po co się tu forum pojawiłeś? Ja wiem po co, aby facetom próbującym coś zrobić w materii szukania kogokolwiek w jakiejkolwiek relacji aby nie mieli czasem lepiej od Ciebie, z Ciebie to jest idealny przykład psa ogrodnika, sam nie weźmie i drugiemu nie da też, ale w końcu w Polsce jesteśmy, więc to normalka i mało tego to jeszcze innych obraża i krytykuję.
Przez takie osoby jak Ty to pozbawiasz ludzi marzeń, już jedną pasję ludzie tacy jak mi mi zniszczyli, i zabrali, drugiej mi i innym nie zabierzesz i nie zabronisz, czyli do próbowania z kimś być, za marzenia nie wolno karać, A Ty nie masz czy nie miałeś żadnych marzeń? Dla Twojej informacji to w przeciągu tygodnia idę do Pani i jak mnie przyjmie to będę chciał korzystać z klasyka, bo chcę spróbować po raz pierwszy jak to jest ,bo zawsze o tym marzyłem a Ty dalej z zwiędłym sobie siedź w wyboru i narzekaj i komentuj innych tu na forum, bo potrafisz najlepiej jak na statystycznego Polaka przystało.
Krótko, nie wiesz, nie znasz się to co się wtrącasz i jeszcze innych się czepiasz.
Nie znaczy, że jak nie będę odpisywał na Twoje komentarze to znak, że wygrałeś. Po prostu mam 2 wersje:Wtrącam się i piszę bo od tego jest forum - jak nie chcesz żeby ktoś komentował to nie pisz na forum, tylko wyżalaj się ludziom na priv.
Wybierasz fragmenty zamiast odnosić się do całości - nieładnie.Wiem dużo, bo to, że z wyboru AKTUALNIE jestem sam, to mam za sobą wiele relacji, więc moje odniesienia są z praktyki i doświadczenia.
Sam opisujesz, że laski traktują cię jak frajera, a ty się na to łapiesz ("pożyczyć 120 pln na czynsz i zaraz wróci" XD XD). Twój problem absolutnie nie wynika z ogółu kobiet, tylko z niezrozumienia własnych wad i problemów. Piszesz o sobie jakbyś nie miał wad, a z opisu sytuacji i tego jak się wypowiadasz wynika ich bardzo dużo.
Oczywiście część kobiet liczy na hajs, jest wybrednych itp. Ale to mniejszość. Większość ludzi jest nadal normalnych w najprostszym rozumieniu tego słowa - i dotyczy to obu płci.
Ale jak już jesteś agresywny, to cóż - bez ogródek. WIĘKSZOŚĆ ludzi nie musi płacić za seks i ma możliwość znalezienia sobie partnerki/partnera i to takiego z wyższych lig niż swoja. I nie jest to problem dla przeciętnych ludzi. Ci co muszą płacić i są odrzucani, to mniejszość i to ludzie z problemami - a najczęściej te problemy to ich wina, bo nie chcą ich widzieć i nad nimi pracować. Kto się do której grupy zalicza łatwo stwierdzić - zwyczajnie po "wynikach".
Może coś nie tak z charakterem? Może za bardzo się narzucasz i polujesz? A może masz to wszystko, ale po prostu jesteś aseksualny dla ogółu, bo coś w wygladzie nie klika? Niemniej, dla upartego nic trudnego, kazda potwora znajdzie swojego amatora... daję Ci pół roku na ogarnięcie seksu za darmo, jeśli się nie pyknie... to idź do seksuologa, psychologa, nie na forum. Ewentualnie próbuj z facetami, zawsze to coś na przeczekanie xD hahahaNo niestety, nikogo znaleźć nie mogę, żadna mnie nie chcę a nie przy kości a i zadbany jestem a próbowałem już wszystkiego, ale spoko w końcu to nie Twój problem, także jest ok, naprawdę, lubi się to co się ma i tego się trzymam![]()
No nie wiem czy taki przegryw ze mnie, bo w końcu to zrobiłem klasycznie po raz pierwszy w życiu, ledwo wczoraj, bo po prostu nie miałem kiedy, ale jednak. Ta ta, no pewnie że mną coś jest nie tak yhy jasne jasne, jak to dobrze, że wam się wszystko się udało gratuluję. Ja już nie szukam, nikogo na stałe, bo wiem że nie znajdę nikogo, po prostu zostaje mi tylko Pani na godzinkę a bardzo chętna obym przychodził to jest nie źle.Może coś nie tak z charakterem? Może za bardzo się narzucasz i polujesz? A może masz to wszystko, ale po prostu jesteś aseksualny dla ogółu, bo coś w wygladzie nie klika? Niemniej, dla upartego nic trudnego, kazda potwora znajdzie swojego amatora... daję Ci pół roku na ogarnięcie seksu za darmo, jeśli się nie pyknie... to idź do seksuologa, psychologa, nie na forum. Ewentualnie próbuj z facetami, zawsze to coś na przeczekanie xD hahaha
Nie wiem, co takiego Ci napisał C_N kilka stron temu, ale aż sprawdzę, za co go wyzywasz od zer i botów. Chłop pisze sensownie.
Edit:
Jakoś nie widzę w rozmowie póki co argumentu: portfel, a nie oszukujmy się, każday z nas zna przynajmniej jedną dziewczynę, dla ktorej prriorytetem była jego pokazna zawartosc xxl. Tutaj bym upatrywał powodzenia wielu grubaskow, a nie w ich pewnosci siebie, pewnosc siebie zreszta wynosi się z domu razem z kasą.
Hm, pytales dziewczynę tak sobie o o loda, na dodatek bo jest bi? Brawo. Nic dziwnego, że wybiera dziewczyny albo innego kolegę.
Mylnie, incelowato zakladasz, że nalezy Ci się seks, bo ktoś inny go uprawia.
Ludzie niekoniecznie chcą się umawiać na seks w miejscu pracy. Od samego patrzenia chyba nie trzeba być wplątywanym w numerek.
Nie, nie czuj się aż taki dumny ze stosunków oralnych z prostytutką, to nie to samo, jak dziewczyna Ci chce zrobic za darmo. Sorry. Niestety przy aktualnej postawie dla mnie jesteś nadal przegrywem i będziesz nim nadal, chocby i zrobiło Ci nagle osiem i zapłaciło Ci po 100zł. Zmień postawę. Przestań zazdrościć innym, skup się na sobie, pogódz się ze sobą i polub siebie. Kobiety unikaja facetow pogubionych aż tak, że sami nie wiedzą, czemu nikt ich nie chce. I akceptuj krytykę, na klatę: jesli ktos pisze, ze odezwałeś się jak wiesniak, to może ma rację?
Polecam też odnowic kontakty towarzyskie, chodzic na domowki, koncerty, imprezki ze znajomymi, nawinie się na pewno jakaś pani w ogromnej potrzebie, byleś tylko nie wypadł blado na tle kolegów, jak zaczniesz gadac...
O, stroiczek pisał o forsie. Ale wiesz co, stroiczku? Za bardzo dramatyzujesz przez to, że nie posuwasz i że fascynują Ciebie osobiscie duże męskie przyrodzenia. Naprawdę nie jest tak, że wiekszosc kobiet życzy sobie 20cm, może jakis trend na jakimś zadupiastym portalu randkowym tylko.
Ogólnie to nie sport, nie jakieś wyścigi w korpo, nie arytmetyka. Jak policzyliscie sobie, ze macie wszystko i może w aż nadmiarze, a still coś nie pyka z płcią przeciwną, to widocznie po prostu musicie sobie dac spokoj... albo kiepsko liczycie.
Btw. Ponad 20cm masz? Jak mierzyles? Pokaż xD
no i załóż sobie jakiś profil z nazwą Ponad20cmIdeal , to moze bedzie odzew od konkretnej grupy xD
Poza wątkiem tańca kogutów zaś... Nie zgadzam się, że aż tak kobiety mają w czym przebierać. Już od szkolnych lat dziewczyny wkladaja dużo energii w podrywanie chłopakow i klotnie o nich. Pozniej też jeszcze między niektorymi długo trwają tańce kur, ktora ktorej kogo podebrała itd.
Jednak kulturowo mamy stety lub niestety tak, że to panowie mają być tymi polującymi, uganiającymi się, proszącymi. Kobieta prosząca się o seks uchodzi za śmieszną, spaloną na starcie, nawet gdyby była boginią pokroju Angeliny Jolie.
To czego chcecie, żeby same proponowały, zwłaszcza kiedy dostają codziennie 1000 wiadomosci od facetow, ktorzy często albo są bardzo brzydcy, albo bardzo głupi, a czasami i 2w1?
Przestancie się k...wa prosic...
Sam nieraz widziałem, jak wystarczyło założyć byle jakie konto z byle jakim zdjęciem albo nawet i bez - a le jako kobieta - i nagle setki wiadomosci od spragnionych samcow. Nie szanujecie się, czego chcecie. Jeden będzie stał pod koszem i z zamknietymi oczami z konca boiska usilowal co 15 sekund trafic do kosza. Inny wie po co przyszedł, rzuci raz - i trafia. Proste. Zacznijcie od szanowania siebie i nieproszenia się o seks, bo to żałosne nawet w zwiazkach, a co dopiero poza nimi.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
A | Apel. | Seks | 35 | |
![]() |
APEL DO GOSCI ODWIEDZAJĄCYCH FORUM !!! | Seks | 4 | |
P | Ilu z panów ma tak że wali samemu a ilu trzepie partnerka?? | Seks | 5 | |
K | Atrakcyjność, pytanie do panów | Związki | 11 | |
M | Szukam dwóch panów do zabawy z moją kobietą (Warszawa) | Ogłoszenia | 11 |