kurwa... a wy nadal nie rozumiecie... to nie chodzi o wstyd strach czy niepewnosc !! poprostu jak ktos kogos kocha , to chce zeby ta osoba byla tylko dla niego ! ja nie chce poprostu zeby ktos widzial te świete (dla mnie miejsce) i to ktos obcy , jakis facet co niby ma pretext ze jest lekarzem i mu wolno wsadzac palce w dupe!
chodzi o to ze dziewczyna jest dla mnie za cenna , i nie chce zeby ktos ogladal jej to tam , etc etc... poprostu to ma byc tylko moje... jak ktos inny to zobaczy to juz nie bendzie takie moje jakie bylo... tez to zle ujelem ... moze tak! jest jedna jedyna osoba ktora kocham, i chce zeby ta osoba "odkryla swoje tajemnice" tylko przedemna , a nie przed lekarzem , bo jest on lekarzem i profesjonalista... mnie to jebie... a co lekarz to robot?? nie istota sexualna?? kurwa nie chce zeby ktos wpychal palucha mojej dziewczynie w dupe... to dla mnie jak zgodzenie sie zeby ktos ja przelecial ( w mniejszym slowa znaczeniu)
zgodzilibyscie sie zeby ktos wsadzil waszej dziewczynie palec w dupe, pogrzebal jej w dziurce etc.. ?? nie mowie o lekarzu.. dla mnie to naprawde to ze jest lekarzem nie ma zadnego znaczenia ... dlatego nie chce isc do faceta , bo dla mnie jest to jak dzielenie sie kims , chociaz wiem ze to jedna z jego tysiecznych pacjetek...
a wy wszycy ktorzy uwazacie sie za takich dojrzalych jestescie bardziej niedojrzali odemnie , bo nie sadze zeby dojrzaly czlowiek wysmiewal sie z tego jaki kiedys tez sam byl... - niedojrzaly...
pozdro dla wszystkich ktorzy mnie popieraja i rozumieja a fuck off dla reszty! szczegolnie dla :Serenity,rose i inni...
kurwa nie prosilem o kometarz tylko o odpowiedz...