Jezu no dla mnie to jest jakies ograniczenie!! Przeciez on jej nie podnieca tam tylko bierze co musi. Nie lize jej tam nie muska jej jakos podniecajaco. moze niektore panie beda podniecone przez ten fakt ale coz taki zawod. Ja bardoz bardzo wspolczuje twojej dziewczynie. Bol to mechanizm ktory sygnalizuje ze cos dzieje sie niedobrego w organizmie. Ze trzeba dzialac.Zwierzeta ktore cos boli automatycznie sie inaczej zachowuja - instynkt mowi im co robic.
A teraz odnosnie tego papierka co sie tak uczepiles. A skad ty wiesz jaka jest terminowosc tego badania? Dla ciebie to takie proste zebrac zaniesc i juz. Ale byc moze to musi byc pobrane i odpowiednio przechowane odrazu ! Wiele badan musi spelniac rozne warunki zeby byly wiarygodne.v Kurna czy ty naprawe chcesz zeby ci ktos tu strescil wieloletnie studia medyczne !!! Nie no chore.
I na koniec. Paniom to w dupe nic nie moze uwierac!!?? Nie no chlopie o czym ty mowisz...
Po pierwsze - malo to one biedne cierpia ??
Po drugie ten bol moze byc ogromny.
Po trzecie co to za jakas metoda - ignorowac bol i czekac nie wiem na smierc? ( przejaskrawione ). Nie no powiedzenie "a niech bierze bez lekarza, to co ze ja poboli" to juz nie jest dziecinne tylko barbarzynskie.
Ty naprawde tak mowisz, ze ciebie nie obchodzi jak cos boli twoja dziewczyne!?? Ktos jej powinien pokazac co ty piszesz, zeby przejrzala na oczy.
Masz racje ty nie jestes dziecinny tylko jakis ograniczony, aspoleczny, brutalny, bez litosci, samolubny, egoistyczny, obrazalski, nerwowy gbur.
Na koniec : ty bys chcial zeby cos ciebie bolalo i zebys wiedzial ze mozesz isc do lekarza i naprawic swoje zdrowko, ale twoja dzirewczyna cizabrania bojest ociebie zazdrosna? Czy ty nie widzisz tu chorej sytuacji?
A co do tego ze bardzo ciebie brzuch bolal i nic nie mowiles. Uwazasz ze medal ci sie nalezy?Co ty myslisz ze nikt na tym forum nie cuzl ogromnego Bolu ? Ze jestes jedyny? I ze skoro ty wytrzymales to twoja dziewczyna tez powinna cierpiec w milczeniu dla ciebie?
Ja juz nic nie powiem wiecej w tym temacie.
Ps. A czy ty jak ciagle widzisz ludzkie rece to ci staje ?
Zapewne staje mu jak o czyms przyjemnym pomysli( jak kazdy facet ) albo na widok swojej ukochanej bo badz co badz z tym widokiem jest emocjonalnie zwiazany ? Albo na przyklad gdy jego ukochana go piesci. Boze no czy ty myslisz ze facetowi staje tylko jak widzi gola babe? No ja ci powiem ze nie jestem ginekologiem, ale jak widze gola babe to mi nie staje. Bo dla mnie to jest tylko cialo. Za to jak ujrze moja partnerke to reakcja jest natychmiastowa. Zreszta nie musze jej widziec nago, czasem bardzo cieple przytulenie powoduje reakcje.
Jak mozna tak nie umiec myslec.
Ps2. A poza tym nie ufasz dziewczynie? Czy nei sadzisz ze jakby ginekolog sobie na za duzo pozwalal to ona mu zakarze! ? Czy sadzisz ze ginekolog w twojej obecnosci tez bedzie sobie pozwalal? Czy ty wiesz ze za to moglby miec klopoty prawne gdyby tylko twoja dziewczyna zostala molestowana i niechcialaby tego i zglosila to?
A ty byles u lekarza meskiego? Urologa czy jakiego kolwiek innego ktory przy badaniu musial ci tam tez zajrzec? No ja akurat tak mialem ze kobiety mnie badaly i po prostu informowaly mnie ze musza tam zajrzec. No zgadzalem sie bo czemu mialbym sie nie zgodzic? Ale w tonie pytania bylo widac ze nie jeden pacjent w tym momencie spanikowal...
I co myslisz ze mi bylo przyjemnie jak mi tam gmerala? Badania nie sa przyjemne, nawet jak nic podczas nie boli bo to zawsze jednak badanie...
To bylo dla obojga troche krepujace, ale trzeba zbadac i juz.
Identycznie jest z kobietami....