• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Zrealizowane fantazje erotyczne

Mężczyzna

NAŁÓG

Cichy Podglądacz
Witam.
W tym temacie wypisujcie swoje zrealizowane fantazje erotyczne, czyli co już przeżyliście, zrobiliście :)

Moje zrealizowane fantazje:
- lodzik podczas jazdy
- sex na masce samochodu
- zabawy z wibratorem
- sex w miejscu publicznym

Marzy mi się trójkąt <3 Ale to raczej niemożliwe :(
finał na twarz, a następnie pocałunki
finał na stopy, a następnie zlizywanie i pocałunki
seks w miejscu publicznym
trójkąt 2k1m
lodzik/finał na twarz po analu

Kobieta

Edyta77

Seks Praktykant
Ze zrealizowanych, to wróciłem kiedyś z lasu z grzybobrania i w piwnicy, gdzie się przebierałem, naszła moja sąsiadka akurat stałem w bokserkach. Przeprosiłem ją za sytuację, a ona że się przecież nic nie stało. I zaraz dorzuciła, a co ja nie wiem co tam masz? W pierwszej chwili zdębiałem i jak piorun wypalilem nie myśląc, wiem, że wiesz i wiem, że chcesz. Spojrzała i od tamtej pory bzykam ja w piwnicy jak akurat się zejdziemy. Najlepsze w tym wszystkim jest to, że o takie coś bym jej nie podejrzewał. Uwielbiam jak nago stoimy tuż przy drzwiach wyjściowych lekko uchylonych i ten dreszcz, że ktoś nas nakryje... Boska sąsiadka
Słyszałam że dobra sąsiadka sąsiada wita w samych majtkach ;-)

Mężczyzna

GynoMax

Podrywacz
Ja wciąż czekam na zrealizowanie medycznej i znalezienie lekarki która zbada mnie programem rozszerzonym;) np taka pani urolog … ale wlasnie takie realistyczne badanie bez jakiś głupich durnych przebieranek w sexi fartuszek itd… normalna wizyta ale otwarta pani doktor 🙈

Mężczyzna

Daniel42

Cichy Podglądacz
Żona lubi jak ją przykuwam za ręce takimi kajdankami z sex shopu do łóżka w pozycji na czworaka i opasce na oczy.Od razu robi się bardzo mokra i prosi żebym w nią wszedł.Drażnię się z nią przez chwilę ale potem klękam za nią wchodzę w jej cipkę i długo z niej nie wychodzę.Dzięki takim upodobaniom zony wiele razy udal mi się dopuścić do niej naszych wspólnych znajomych.Nigdy nie przypuszczalem że widok mojej z innym może być tak podniecający.Mam na telefonie masę filmików z takich spotkań ale jej na razie nie pokazuję,może kiedyś

Mężczyzna

Rogacz&hotka

Podrywacz
Żona lubi jak ją przykuwam za ręce takimi kajdankami z sex shopu do łóżka w pozycji na czworaka i opasce na oczy.Od razu robi się bardzo mokra i prosi żebym w nią wszedł.Drażnię się z nią przez chwilę ale potem klękam za nią wchodzę w jej cipkę i długo z niej nie wychodzę.Dzięki takim upodobaniom zony wiele razy udal mi się dopuścić do niej naszych wspólnych znajomych.Nigdy nie przypuszczalem że widok mojej z innym może być tak podniecający.Mam na telefonie masę filmików z takich spotkań ale jej na razie nie pokazuję,może kiedyś
Dobre :p

Mężczyzna

Tomek Muzyk

Podrywacz
Ze zrealizowanych fantazji:
1. Robienie nagich fotek żonie i pokazywanie ich kolegom.
2. Kilka razy wyszła bez stanika pod bluzką.
3. Oglądanie jak sika do wanny i wylizanie c.
4. Obciąganie k. bezpośrednio po sikaniu.

Kobieta

Ellena

Podrywacz
Z ostatnich mh...wiedziałam, że mojego kolegę z pracy bardzo podniecam, tak się składa, ze kolega wiedział o małym sekrecie moim i koleżanki z biura, z którą mnie jakiś czas przyłapał na pieszczotach podczas wyjazdu integracyjnego. W ramach podziękowania za to, że wziął za nas prace zrobiłam mu z koleżanką soczystego lodzika.
A ze zrealizowanych, oj.... mnóstwo ale lepiej nie wspominać tylko patrzeć w przyszłość, wiele rzeczy jeszcze mnie ciekawi. dlatego się tutaj zarejestrowałam.

Mężczyzna

daniel644

Seks Praktykant
Myśle ze teraz kolega będzie nie raz będzie chciał coś dla was zrobić, za takie wynagrodzenie 😀☺️
Z ostatnich mh...wiedziałam, że mojego kolegę z pracy bardzo podniecam, tak się składa, ze kolega wiedział o małym sekrecie moim i koleżanki z biura, z którą mnie jakiś czas przyłapał na pieszczotach podczas wyjazdu integracyjnego. W ramach podziękowania za to, że wziął za nas prace zrobiłam mu z koleżanką soczystego lodzika.
A ze zrealizowanych, oj.... mnóstwo ale lepiej nie wspominać tylko patrzeć w przyszłość, wiele rzeczy jeszcze mnie ciekawi. dlatego się tutaj zarejestrowałam.