Jasne, każdy ma jakieś swoje granice, my natomiast dużo naszych fantazji spełniamy, bez większych oporów, gorzej jest głównie z doborem odpowiednich ludzi,
To prawda o takie osoby jest bardzo trudno.Jasne, każdy ma jakieś swoje granice, my natomiast dużo naszych fantazji spełniamy, bez większych oporów, gorzej jest głównie z doborem odpowiednich ludzi,
U nas np Pani jest mocno bi i za czasów szkolnych miała 2 atrakcyjne koleżanki, z jedną z nich miała też mega ochotę uprawiać sex, na początku jednen na jeden, późnej my się poznaliśmy, i tak mi się wygadała, że jest bi ,że ma ochotę na M... Ale już we 3, i co ... Udało się, ale trzeba rozmawiać i być cierpliwymTo prawda o takie osoby jest bardzo trudno.
U nas żona próbowała z K i coś tam było. Ale zdecydowanie woli penisy. Więc nie szukamy samej kobiety. Jak już to pary do zabawy z wymianą.U nas np Pani jest mocno bi i za czasów szkolnych miała 2 atrakcyjne koleżanki, z jedną z nich miała też mega ochotę uprawiać sex, na początku jednen na jeden, późnej my się poznaliśmy, i tak mi się wygadała, że jest bi ,że ma ochotę na M... Ale już we 3, i co ... Udało się, ale trzeba rozmawiać i być cierpliwym
Najważniejsze jest spełniać swe fantazje. Każda osoba jest inna dlatego świąt jest ciekawy.Jasne, tyle, je jest tu temat zrealizowanych fantazji, to była właśnie jedna z nich, seks z koleżanką z klasy, to się spełniło, co do spotkań z parkami też bywały, ale proszę mi uwierzyć, że jej pierwszy, bo to był jej pierwszy seks z kobietą, która nie była z pierwszej łapanki, tylko no była jej fantazja, spełnił się, popłakała się dziewczyny na drugi dzień, tak to przeżyła
Nam w swoich fantazja udało się osiągnąć dla Pani 3 rodzaje orgazmu dla mnie 2, i trzeba się nie krępować, ale dzialac, dodam jeszcze, że jak Pan w lasku się nią zajął doszła szybciej niż ,on co czasami to różnie bywa
No z tymi sutkami to faktycznie tak jest. Kiedyś podczas zabawy mojej zrobiły się tak twarde suty że sami byliśmy zdziwienie o co kaman. Też doszła gdy jej ssałem je. Tylko jak mi po fakcie się przyznała fantazjowała w trakcie zabawy o naszym znajomym.Powiem tak, z pierwsza dziewczyna, chodzi już o taką pod względem seksualnym była taka, że jak doszła to nie było szans na dalszą zabawę, bo cipka była zbyt wrażliwa, aktualna Panna znowu może bez przerwy, co chwilę, i w ogóle nie sprawdza się opinią ,że kobieta długo dochodzi, nasza najdziwniejsza sytuacja była, jak pojechaliśmy na wakacje nad morze, i stwierdziliśmy, że robimy sobie jakiś spontan, ja zrobiłem sobie dziarę, natomiast ona kolczyki w sutkach, nie wiem czy tak jest zawsze przed przebiciem sutków, bo nie robi się tego co miesiąc, ... Ale pani, która robiła zabieg wzięła jakas maść czy krem znieczulający, i dosłownie wmasowywala ja w pierśi i sutki, z 2- 3 minuty na pierś, co się wydarzyło moja Pani doszła, a z cipki poleciało, trochę wstydu było nam, ale Pani była wyrozumiała,
Moja fantazja w układzie 2 m i 1k był układ, 69 do spustu " kolegi"No z tymi sutkami to faktycznie tak jest. Kiedyś podczas zabawy mojej zrobiły się tak twarde suty że sami byliśmy zdziwienie o co kaman. Też doszła gdy jej ssałem je. Tylko jak mi po fakcie się przyznała fantazjowała w trakcie zabawy o naszym znajomym.
Zrealizowałeś ją ? Ja byłem pod żoną na 69 ale to z ciekawości by z bliska zobaczyć ten widok jak wchodzi w nią.Moja fantazja w układzie 2 m i 1k był układ, 69 do spustu " kolegi"
To gratulacje odwagi ja na tym poprzestałem widziałem z bliska i to mi wystarczy.Tak, tak samo z ciekawości jak to wygląda, aż w końcu z chęcią spróbowania czegoś więcej
No tak a my już mamy swoje lata i teraz wiemy tak naprawdę co nas kręci hi hi Za młodu to się szuka nowości.Młodość nie ma hamulcu jak to się mówi
No i w pewnym wieku i zasobem doświadczeń te granice same się wyznaczyły i nasTrzeba spróbować wszystkiego w granicach rozsądku
Seks z shemale do dziś bardzo miło wspominam.Fantazja zrealizowana - spotkanie z trans.
Dużo stresu przed, ale ... było warto
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
B | Telegram fantazje i wymiany | Seks fotki i filmy | 34 | |
R | Fantazje i wymiana fotkami i filmami telegram | Seks fotki i filmy | 2 | |
Speedowe fantazje ... | Masturbacja | 17 | ||
S | Fantazje o żonach. Jakie macie | Fantazje erotyczne | 42 | |
F | Fantazje o uległości wobec młodziutkich domin | Fetysze i perwersje | 3 |