Zazdroszczę, mi udało się tylko z 14 lat starszą a nie ukrywam, że marzy mi się taka zadbana 50 plusMi sex z dużo starszą kobietą 60+ - ja 35l
To akurat bardzo kusząceZazdroszczę, mi udało się tylko z 14 lat starszą a nie ukrywam, że marzy mi się taka zadbana 50 plus
Tak jak i ja prawie to samo1. Seks w jeziorze
2. Seks w pokoju wczesnym rankiem, w którym były dwie pary.
3. Cyferek z żoną na kamerce.
3. Wspólna masturbacja z żoną
Gratulacje.My mieliśmy trójkąt z kobietą gdy jej mąż spał za ścianą w pokoju obok. Było kilka trójkątów z singlem zaproszonym dla żony. No i były czworokąty 2+2 z wymianą w jednym łóżku.
DziękiGratulacje.
Macie dużo szczęścia,że znajdujecie osoby do wspólnych igraszek.Dzięki
Nie jest to takie łatwe ale udaje się. Choć wiele lat temu było łatwiej. Wówczas byliśmy młodsi i pewno bardziej atrakcyjni.Macie dużo szczęścia,że znajdujecie osoby do wspólnych igraszek.
My mamy z tym problem.
Co najlepiej wspominacie ?My mieliśmy trójkąt z kobietą gdy jej mąż spał za ścianą w pokoju obok. Było kilka trójkątów z singlem zaproszonym dla żony. No i były czworokąty 2+2 z wymianą w jednym łóżku.
Najbardziej nam odpowiadają trójkąty i to z dodatkowym panem dla żony. Z dwoma kobietami też było fajnie ale musiałem się napracować by po równo każdą zadowolić. No i by za wcześnie nie dojść. Natomiast z parą tez jest fajnie zamienić się na żony i wzajemnie podglądać.Co najlepiej wspominacie ?
Pięknie ważne że Wam się podobało. My mieliśmy też ochotę na plener ale odpuściliśmy z uwagi że ktoś mógł by nas podglądać.Fantazja i moja i Pani zrealizowana w tym roku w wakacje, wszystko odbyło się w warunkach kontrolowanych i uzgodnionych , mianowicie przywiązanie w nocy Pani w lesie do drzewa lewa ręką lewa noga, jedno drzewo i prawa ręka prawa noga, drugie drzewo, w tej fantazji rozchodziło się o to , ze Pani została w tym momencie samotnie w lasku, i znaleziony wyłącznie przez moją osobę na pewnym portalu Pan wiedział o co chodzi, tak zrobiłem selekcję do tej fantazji ale był on zupełnie obcy, przy wyborze kierowałem się wiekiem, stylem rozmowy z kandydatem, oraz wiadomo, wielkością penisa, Pana zadanie było takie, żeby zająć do Pani od tyłu i zrobić swoje, bez zbędnej wymiany zdań, jeżeli masz pytania zapraszam do wiadomości prywatnej po więcej szczegółów, ale było to piękne przeżycie dla Pani i dla mnie też , pozdrawiam
Nie było możliwości, by były osoby postronne w naszym przypadku, chociaż osobiście lubimy jak ktoś nas obserwuje czy to celowo czy przypadkiem a też tak bywaloPięknie ważne że Wam się podobało. My mieliśmy też ochotę na plener ale odpuściliśmy z uwagi że ktoś mógł by nas podglądać.
No może zbyt przesadnie dbamy o naszą dyskrecję. Ale tak już mamy co poradzić. U nas ,zawsze wszystko zostaje w czterech ścianach i naszej pamięci.Nie było możliwości, by były osoby postronne w naszym przypadku, chociaż osobiście lubimy jak ktoś nas obserwuje czy to celowo czy przypadkiem a też tak bywalo
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
B | Telegram fantazje i wymiany | Seks fotki i filmy | 34 | |
R | Fantazje i wymiana fotkami i filmami telegram | Seks fotki i filmy | 2 | |
Speedowe fantazje ... | Masturbacja | 17 | ||
S | Fantazje o żonach. Jakie macie | Fantazje erotyczne | 42 | |
F | Fantazje o uległości wobec młodziutkich domin | Fetysze i perwersje | 3 |