Witam.
W tym temacie wypisujcie swoje zrealizowane fantazje erotyczne, czyli co już przeżyliście, zrobiliście
Moje zrealizowane fantazje:
- lodzik podczas jazdy
- sex na masce samochodu
- zabawy z wibratorem
- sex w miejscu publicznym
Marzy mi się trójkąt <3 Ale to raczej niemożliwe![]()
Ze zrealizowanych, to wróciłem kiedyś z lasu z grzybobrania i w piwnicy, gdzie się przebierałem, naszła moja sąsiadka akurat stałem w bokserkach. Przeprosiłem ją za sytuację, a ona że się przecież nic nie stało. I zaraz dorzuciła, a co ja nie wiem co tam masz? W pierwszej chwili zdębiałem i jak piorun wypalilem nie myśląc, wiem, że wiesz i wiem, że chcesz. Spojrzała i od tamtej pory bzykam ja w piwnicy jak akurat się zejdziemy. Najlepsze w tym wszystkim jest to, że o takie coś bym jej nie podejrzewał. Uwielbiam jak nago stoimy tuż przy drzwiach wyjściowych lekko uchylonych i ten dreszcz, że ktoś nas nakryje... Boska sąsiadkaWitam.
W tym temacie wypisujcie swoje zrealizowane fantazje erotyczne, czyli co już przeżyliście, zrobiliście
Moje zrealizowane fantazje:
- lodzik podczas jazdy
- sex na masce samochodu
- zabawy z wibratorem
- sex w miejscu publicznym
Marzy mi się trójkąt <3 Ale to raczej niemożliwe![]()
A jakie masz?Hej jestem tu nowa a ja mam problem z fantazjami bo gdy tylko zaproponuje jakas swoja fantazje mojemu partnerowi nigdy sie nie zgadza![]()
Ja bym się zgodził na każdąA jakie masz?
Popracujemy razem nad fantazjamiA jakie masz?
ChętniePopracujemy razem nad fantazjami![]()
Ja też cchcę nudesy-sex z wibratorem
-sex na showup
-wysylanie nudesów obcym ludziom
-masturbacja w pracy :0
Piękne przeżycia i doznania...Nie so to fantazje jako takie, tylko część tego co mnie zawsze kręciło. Z byłym partnerem byliśmy jak króliki. Pomimo dużej różnicy wieku mieliśmy dopasowane libido co sprawiło że często i wszędzie seks uprawialiśmy. Tak więc zaliczone sa:
-W samochodzie czy na samochodzie przynajmniej raz w na dwa tygodnie gdzieś na spacer podjechaliśmy i na drinka jednego a potem się zatrzymaliśmy w różnych miejscach.
-W samochodzie o północy w sylwestra z fajerwerkami nad nami.
-W ogrodzie.
-łodzik w samochodzie w jadąc na lotnisko.
-w lasach, an polach
-seks na plażach, w morzu i na basenach w różnych krajach.
-złapani na seksie w lesie
-przytulanie i dotykanie na spacerze jak nas jakiś facet przyłapał i mojemu pozazdrościł.
-łodzik i zabawy ręczne w kinie.
-seks na szczycie góry po wspinaczce.
-seks w jakiejś jaskini co ja w górach znaleźliśmy.
-seks w hotelowym jacuzzi i saunie na wypadzie na narty.
-na dachu lodzi jak na tydzień wynajęliśmy na wakacje po rzece.
-zabawy ręczne w taksówce.
-seks w pokoju dzielonym z jego nastoletnia córka która spala kilka metrów od nas.
Wszystko raczej standardowe i to co każdy robił w życiu ale tez chciałam spróbować.
Obecny chłopak jest bardziej konserwatywny, rano w weekendy jak ma energię. No ale co sie narobiłam poprzednio to moje.
Zrób doświadczenie i opisz na forum swoje fantazje, A zobaczysz ile osób się odezwie z chęcią przeżycie tych fantazji z Tobą. Z czystej ciekawości...Hej jestem tu nowa a ja mam problem z fantazjami bo gdy tylko zaproponuje jakas swoja fantazje mojemu partnerowi nigdy sie nie zgadza![]()
Panna albo ma ch**we fantazje, albo ch**wego partnera. Nie dowiemy się, dopóki się z nami nimi nie podzieliZrób doświadczenie i opisz na forum swoje fantazje, A zobaczysz ile osób się odezwie z chęcią przeżycie tych fantazji z Tobą. Z czystej ciekawości...
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
A | Nieudane fantazje | Fantazje erotyczne | 9 | |
![]() |
Rozmowa + fotki + fantazje | Seks fotki i filmy | 4 | |
S | Ma ktoś fantazje z teściową? | Fantazje erotyczne | 4 | |
Z | Miał ktoś fantazje z ciocią lub kuzynką? | Fantazje erotyczne | 3 | |
M | Jakie macie fantazje | Fantazje erotyczne | 27 |