• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Zrealizowane fantazje erotyczne

Diabelwcielony

Cichy Podglądacz
Największa fantazja dla mnie, zamknąć się w domu z kobieta z zasobami mdma/ecstasy, waniliowe masła i bzykać się, prysznic, bzykać się, prysznic, eksperymentować i przejść samych siebie w zadowalaniu sie

scarab

Cichy Podglądacz
Jakie doznanie było podczas jazdy?
Powiem Ci że są niesamowite;) moja Żonka się do mnie dobierała jak jechaliśmy w nocy autostradą w DE.. ale do tego aktywny tempomat+ asystent pasa ruchu i można sobie na dużo pozwolić. A orgazm wtedy jest niesamowity.... Jeszcze żeby chciała pozwolić mi skończyć w ustach podczas loda..

Ludgarda

Nowicjusz
Powiem Ci że są niesamowite;) moja Żonka się do mnie dobierała jak jechaliśmy w nocy autostradą w DE.. ale do tego aktywny tempomat+ asystent pasa ruchu i można sobie na dużo pozwolić. A orgazm wtedy jest niesamowity.... Jeszcze żeby chciała pozwolić mi skończyć w ustach podczas loda..
a niie bałeś się ,że skończysz jak Geremek?

scarab

Cichy Podglądacz
to już CI odpwiem. mając aktywny tempomat + asystent pasa ruchu auto potrafi samo jechać. nawet jak ktoś się nagle zatrzyma to także się zatrzymasz :D Przydaje się w wielu sytuacjach.. Więc twoje porównanie nie ma dla mnie sensu

Mężczyzna

dario_a_z

Dominujący
Seks z czarnoskórą pięknością. W naszym kraju na takie rzeczy to trzeba urodzić się w czepku, ale od czego są pieniądze...
Aż żal, że nie można się kolegom pochwalić... Zaraz by się rozniosło.
Ale tu, anonimowo, dlaczego nie :)