Z moich fantazji udało się zrealizować seks w miejscu publicznym. Co do tej jazdy samochodem - rzeczywiście jest to trochę ryzykowne biorąc pod uwagę ruch drogowy ; )
Największa fantazja dla mnie, zamknąć się w domu z kobieta z zasobami mdma/ecstasy, waniliowe masła i bzykać się, prysznic, bzykać się, prysznic, eksperymentować i przejść samych siebie w zadowalaniu sie
A jaka jest różnica np. między seksem w łóżku, a seksem np. w pracy na biurku? Seks to seks niby, niezależnie od miejsca, a jednak niektórych kręci, ludzie mają różne fantazje Moja działa na tej samej zasadzie
A jaka jest różnica np. między seksem w łóżku, a seksem np. w pracy na biurku? Seks to seks niby, niezależnie od miejsca, a jednak niektórych kręci, ludzie mają różne fantazje Moja działa na tej samej zasadzie
Powiem Ci że są niesamowite moja Żonka się do mnie dobierała jak jechaliśmy w nocy autostradą w DE.. ale do tego aktywny tempomat+ asystent pasa ruchu i można sobie na dużo pozwolić. A orgazm wtedy jest niesamowity.... Jeszcze żeby chciała pozwolić mi skończyć w ustach podczas loda..
Powiem Ci że są niesamowite moja Żonka się do mnie dobierała jak jechaliśmy w nocy autostradą w DE.. ale do tego aktywny tempomat+ asystent pasa ruchu i można sobie na dużo pozwolić. A orgazm wtedy jest niesamowity.... Jeszcze żeby chciała pozwolić mi skończyć w ustach podczas loda..
to już CI odpwiem. mając aktywny tempomat + asystent pasa ruchu auto potrafi samo jechać. nawet jak ktoś się nagle zatrzyma to także się zatrzymasz Przydaje się w wielu sytuacjach.. Więc twoje porównanie nie ma dla mnie sensu
Seks z czarnoskórą pięknością. W naszym kraju na takie rzeczy to trzeba urodzić się w czepku, ale od czego są pieniądze...
Aż żal, że nie można się kolegom pochwalić... Zaraz by się rozniosło.
Ale tu, anonimowo, dlaczego nie
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.