Oczywiście ze próbowałam , tez było miłoA próbował z mężczyznami o jaśniejszej karnacji? Chodzi mi o to, czy byla jakas roznica. Chyba ze po prostu masz fantazje na czarno skòrych facetòw, to nie bylo pytania
Oczywiście ze próbowałam , tez było miłoA próbował z mężczyznami o jaśniejszej karnacji? Chodzi mi o to, czy byla jakas roznica. Chyba ze po prostu masz fantazje na czarno skòrych facetòw, to nie bylo pytania
Ja szukam cały czas takiej kobiety jak ty, która chciała by się dobrze zabawić z dwoma facetami. Powiedz mi gdzie szukać haha?Oczywiście ze próbowałam , tez było miło
Taka nieśmiałość i wycofanie jeszcze bardziej na mnie oddziaływuje aaahhhhzałożenie było trójkąt z naszą koleżanką, udał sie połowicznie bo nas nagrywała- to już coś, dziewczyna jest dość mocno nieśmiała, po alkoholu dała sie rozebrać i co nieco z partnerką przy niej pomajstrowaliśmy, póki co lajtowo wkrótce kolejny wypad w góry, domek, alko i może bedzie coś ostrzej
To już połowa sukcesu. Też chciałbym znajomą, która nagrywałaby moje igraszki z żonką.założenie było trójkąt z naszą koleżanką, udał sie połowicznie bo nas nagrywała- to już coś, dziewczyna jest dość mocno nieśmiała, po alkoholu dała sie rozebrać i co nieco z partnerką przy niej pomajstrowaliśmy, póki co lajtowo wkrótce kolejny wypad w góry, domek, alko i może bedzie coś ostrzej
Moja kobieta robi mi to codziennie. Woli nawet rimming mi robić niż loda...Moją i jak na razie jedyną spełnioną z tych bardziej ekstremalnych fantazji erotycznych był rimming. Nie wiem czemu naprawdę bardzo lubię to robic. I to nie tak jak na marnych filmach erotycznych, gdzie panie ledwo co językiem dotykają tamtego miejsca. Ja wole naprawdę głębokie doznania i staram się wejść językiem jak najgłębiej. Mój chłopak może za bardzo nie przepada za tym uczuciem, ale wie, że mi to sprawia przyjemność więc chętnie się do mnie wypina.
Czekam na zrealizowanie takiej zabawy z dziewczyną, ale jak na razie trudno mi znaleźć ochotniczkę
Mialem podobnie, choć nie do końca. Wracając nocą z pracy ubrałem się bez majtek. Przy wjeździe do lasu wyrzucam przez okno majtki, parkuję w głębi lasu. Rozbieram się i wychodzę w stronę drogi po wyrzuconą bieliznę. Raz z drugiej strony jechał jakiś rowerzysta ale zdążyłem się schować za drzewami. Raz auto jechało droga gdy jeszcze wychodziłem z lasu.. Emocje niesamowite.Fantazja zrealizowana solo, ale zawsze to coś. Kręci mnie przebieranie się w damską bieliznę, więc jeżdżę autem do lasu, znajduję zjazd z głównej leśnej drogi, kładę tam jakiś drobiazg i wjeżdżam w boczną drogę tak aby auto schować w lesie. Potem przebieram się w damskie ciuszki - jakieś rajstopki albo pończochy i koszulkę i idę po ten drobiazg. Taki spacer, biorąc pod uwagę, że ktoś może być w pobliżu, jest cholernie podniecający.
a jaka ona jest?Hej jestem tu nowa a ja mam problem z fantazjami bo gdy tylko zaproponuje jakas swoja fantazje mojemu partnerowi nigdy sie nie zgadza
Pomijając legalność kastracji / inna beczka/ musisz zapoznać sie z fachowymi materiałami na temat efektów kastracji, gdyz istnieje ryzyko, że to co cie podnieca w tej chwili, tj. służenie żonie może transformować w nieznanym kierunku jeżeli przestaniesz być mężczyzną.Ja bardzo chciałam mieć założony pas cnoty i Żona mnie zamknęła w pasie cnoty, drugie to nosić żony używane majteczki też się spełniło. Mamy z Żoną jeszcze jedną fantazje żebym został wykastrowany i służył Żonie jak niewolnik eunuch.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
B | Telegram fantazje i wymiany | Seks fotki i filmy | 34 | |
R | Fantazje i wymiana fotkami i filmami telegram | Seks fotki i filmy | 2 | |
Speedowe fantazje ... | Masturbacja | 17 | ||
S | Fantazje o żonach. Jakie macie | Fantazje erotyczne | 42 | |
F | Fantazje o uległości wobec młodziutkich domin | Fetysze i perwersje | 3 |