C
col. Greg
Guest
Wiem bo ja piłem jak pisałemmoże i ja piję ale jeszcze z czytaniem nie mam problemów
Wiem bo ja piłem jak pisałemmoże i ja piję ale jeszcze z czytaniem nie mam problemów
no to picie się wyzerowałoWiem bo ja piłem jak pisałem
no ajuż chciałem przepraszc, ok!no to picie się wyzerowało
bez przesady, nie ma za co przepraszaćno ajuż chciałem przepraszc, ok!
Jesteś dobra i miłabez przesady, nie ma za co przepraszać
nie pij więcejTo nie byl żart
dlatego zaczne, dobra..nie pij więcej
i to już jest off topic i się moderator wkurzy
on się wkurzy na spam a nie na to co napisałeśA jak napiszeże złą to tez się wkurzy?!
dzięki Aga rozumiem jestem nowy i nie wzszytko kumam, spadamon się wkurzy na spam a nie na to co napisałeś
a że zła to tylko stwierdzisz fakt
Wygląda to pięknie, ale wzrokowo nie do ogarnięcia! Fantazja naprawde szerokiego formatu.Spełnione: wszystkie możliwe układy 2M+K, 2K+M, 2M+2K, gangbangi z żoną, ale też z jej koleżankami oraz nieskrępowany sex grupowy na 20+ osób na jednym ogromnym łóżku.
jak sauna na śląsku to tylko Aquadrom Ruda Śląska, ew. Park wodny Tychy, kultura na wysokim poziomie, Saunamistrzowie pilnują porządkuOstatnio miałam przyjemność (wątpliwą) skorzystania po raz pierwszy z popularnych term na Śląsku. Z uwagi, że był to wyjazd służbowy skorzystaliśmy (z partnerem) w godzinach południowych, gdzie w środku była dosłownie garstka mężczyzn. Przez cały pobyt czułam się tam jak chodzący eksponat, albo co najmniej przyjezdna atrakcja. Wejście przez nas do jakiejkolwiek pustej sauny/łaźni po chwili kończyło się współobecnością grupki mężczyzn. Przez to irytujące zachowanie przekonałam swojego mężczyznę do tego, aby bez skrępowania pozwolił sobie w solnej łaźni w mojej (nagiej) obecności na pełną erekcję. Myślę, że to było spełnienie mojej niecodziennej fantazji - zobaczyć wzwód mojego (nagiego) mężczyzny w towarzystwie innych mężczyzn (tamci akurat nie eksponowali swoich walorów). Koniec końców skończyło się na spełnianiu kolejnych fantazji, ale to nieobyczajne zachowanie (bla, bla, bla) zostawię już dla siebie. Dobranoc
Ostatnio miałam przyjemność (wątpliwą) skorzystania po raz pierwszy z popularnych term na Śląsku. Z uwagi, że był to wyjazd służbowy skorzystaliśmy (z partnerem) w godzinach południowych, gdzie w środku była dosłownie garstka mężczyzn. Przez cały pobyt czułam się tam jak chodzący eksponat, albo co najmniej przyjezdna atrakcja. Wejście przez nas do jakiejkolwiek pustej sauny/łaźni po chwili kończyło się współobecnością grupki mężczyzn. Przez to irytujące zachowanie przekonałam swojego mężczyznę do tego, aby bez skrępowania pozwolił sobie w solnej łaźni w mojej (nagiej) obecności na pełną erekcję. Myślę, że to było spełnienie mojej niecodziennej fantazji - zobaczyć wzwód mojego (nagiego) mężczyzny w towarzystwie innych mężczyzn (tamci akurat nie eksponowali swoich walorów). Koniec końców skończyło się na spełnianiu kolejnych fantazji, ale to nieobyczajne zachowanie (bla, bla, bla) zostawię już dla siebie. Dobranoc
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
B | Telegram fantazje i wymiany | Seks fotki i filmy | 21 | |
R | Fantazje i wymiana fotkami i filmami telegram | Seks fotki i filmy | 2 | |
Speedowe fantazje ... | Masturbacja | 12 | ||
S | Fantazje o żonach. Jakie macie | Fantazje erotyczne | 33 | |
F | Fantazje o uległości wobec młodziutkich domin | Fetysze i perwersje | 3 |