Fantazje zrealizowane : pierwszy anal (koleżanka z dildem). : Ostry sex z innym BI Panem:Witam.
W tym temacie wypisujcie swoje zrealizowane fantazje erotyczne, czyli co już przeżyliście, zrobiliście
Moje zrealizowane fantazje:
- lodzik podczas jazdy
- sex na masce samochodu
- zabawy z wibratorem
- sex w miejscu publicznym
Marzy mi się trójkąt <3 Ale to raczej niemożliwe
Rozebranie się całkiem ?Może nie są to jakieś wielkie fantazje, ale do tej pory zrealizowane:
- Impreza Gang-Bang (około 10 osób)
- Zabawy w większym gronie (5 par)
- Seks w aucie, w lesie, w plenerze.
- Seks w przebieralni w sklepie odzieżowym
- Wyzwanie: poproszenie obcej osoby w sklepie odzieżowym aby pomógł z przymiarką stanika - rozebranie się w przymierzalni przy nim.
- Nagranie kilku filmów z różnych zabaw.
- Zrobienie loda w przebieralni na basenie
- Zabawy w przebieralni na basenie do squirtu.
- Seks w namiocie plażowym (na plaży naturystycznej)
Pewnie o kilku rzeczach jeszcze zapomniano.
Nie mamy ostatnio już pomysłów na nowe fantazje i wyzwania. )
Rozebranie się całkiem ?Może nie są to jakieś wielkie fantazje, ale do tej pory zrealizowane:
- Impreza Gang-Bang (około 10 osób)
- Zabawy w większym gronie (5 par)
- Seks w aucie, w lesie, w plenerze.
- Seks w przebieralni w sklepie odzieżowym
- Wyzwanie: poproszenie obcej osoby w sklepie odzieżowym aby pomógł z przymiarką stanika - rozebranie się w przymierzalni przy nim.
- Nagranie kilku filmów z różnych zabaw.
- Zrobienie loda w przebieralni na basenie
- Zabawy w przebieralni na basenie do squirtu.
- Seks w namiocie plażowym (na plaży naturystycznej)
Pewnie o kilku rzeczach jeszcze zapomniano.
Nie mamy ostatnio już pomysłów na nowe fantazje i wyzwania. )
Opowiedz coś więcej.Też mam fantazję ze znajomą mężatką. Najlepiej u niej w domu w ich łóżku. Niewysoka, cycata diablica brana od tyłu w ich sypialni może któregoś dnia...sex ze znajomą ,ona przykładna mężatka (jej męża trochę nie lubię)
spotkanie w jednym z parków we Wrocławiu i sex z nia w biały dzien w srodku parku na środku nie skocszonej łąki wśród wysokiej trawy
oj spotykałem sie z nią prawie przez rok czasuOpowiedz coś więcej.Też mam fantazję ze znajomą mężatką. Najlepiej u niej w domu w ich łóżku. Niewysoka, cycata diablica brana od tyłu w ich sypialni może któregoś dnia...
oj spotykałem sie z nią prawie przez rok czasu
wiele razy bzykalismy sie u niej w domu kiedy jej maz był na II zmianie
kiedys po spotkaniu ze mna nie zdązyła sie wykąpac i bzykała sie jeszcze tego wieczoru z meżem
Ciekawe czy on poczuł że pachniała innym kutasem?
ł że pachniała innym kutasem?
Byla z Małopolski?xd bo znam taka która wyznaje taka sama zasadę odnośnie sypialniHeh, ja kiedyś spotykałem się z mężatką. Fajna, z dużymi walorami. Tzn. jak ją poznałem to nie wiedziałem, że ma męża a potem no cóż, nie wysiada się z wagonika który pędzi.
Niemniej najpierw nie chciała spotykać się u niej, ale uległa. Potem seks tylko w salonie, bo sypialniane "to tylko dla męża". Nie dała rady wytrwać w tym postanowieniu
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
B | Telegram fantazje i wymiany | Seks fotki i filmy | 21 | |
R | Fantazje i wymiana fotkami i filmami telegram | Seks fotki i filmy | 2 | |
Speedowe fantazje ... | Masturbacja | 12 | ||
S | Fantazje o żonach. Jakie macie | Fantazje erotyczne | 33 | |
F | Fantazje o uległości wobec młodziutkich domin | Fetysze i perwersje | 3 |