Ja 25 lat po ślubie i jest to samo. Znaczy nie żebym ja tego chciał bo nie chcę, ale ona nawet fotki nie da sobie zrobić ani sama sobie żeby mi przesłać.
Ja ze swoją żoną rozmawiałem o trójkącie że mnie innym. To jest jej marzenie, ale strasznie się wstydzi tego, jakbym ją widział. Mam nadzieję,że kiedyś się uda
Pierwszy raz to poszliśmy do klubu i tam żona za moją zgodą mogła zrobić kolesiowi loda. A ją od tyłu zapinałem i nagle żona się obróciła tyłem do niego i stało się faktem. A mnie to tak podnieciło że momentalnie się spuściłem jej do buzi.
Zrobiliśmy krok dalej i zdecydowaliśmy się wybrać do klubu dla par. A że ona jak i ja mieliśmy przyzwolenie że jak ktoś się nam trafi to mamy przyzwolenie. Żona szybko znalazła adoratora.
Bardziej to żona mi dawała sygnały i to ona mnie namówiła. A raczej to ja też chciałem lecz nie miałem odwagi pierwszy zaproponować. Reasumując razem chcieliśmy tego tylko żona była bardziej odważna niż ja sam.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.