To jest fantazja, którą mam od lat, jest tak silna, że próbuję nią zarazić żonę, czasem ją to kręci, czasem nie. W tej fantazji jestem czynnym uczestnikiem takiego seksu, a czasem tylko widzem.
Ja to bym chciał zobaczyć jak stado kutasów spuszcza się na moją żonę a ja z niej zlizuje sperme a pozniej wsadzam w jej cipke pełną spermyChciałbym żeby moja spróbowała innego mężczyzny... Później, żeby mi wszystko ze szczegółami i szczerością opowiedziała
Może mogłabyś to opisać.. bo czuję że mogłoby to być bardzo ciekaweNajwięcej co mnie walilo jednej nocy i na koniec mnie na buzi ospermilo to było 15
O rany jakbym chciał widzieć jak ktoś wali konia patrząc na moją żonęStrasznie mnie podnieca używanie cudzych żon. Czasem marzy mi się po prostu zwalić konia na klęczącą kobietę, a czasem chcialbym włożyć do cipki kobiecie której przed chwilą kilku samców spuściło się na twarz.
I co zgodziłaś sie?Mój mnie też by chciał żeby mnie tylu gości mogło walić
Fani czekają na więcej szczegółówNajwięcej co mnie walilo jednej nocy i na koniec mnie na buzi ospermilo to było 15
Po to jesteśmy żeby nas można ruchac już nie pamiętam kiedy się kochałam bo ciągle chce być ostro zerzneta nawet ostro mnie można kutasem w buzie jebac aż się zaczynam dusić od tego jak pakuje do gardła swoją pale bardzo lubię jak mnie nazywają podczas sexu kurwisko albo że jestem szmata lachociagara że jestem bardzo mocno rozjebana między nogami od dawania kademu dupy lubię to jak mnie po twarzy kutasem udawaja twardym wielkimStrasznie mnie podnieca używanie cudzych żon. Czasem marzy mi się po prostu zwalić konia na klęczącą kobietę, a czasem chcialbym włożyć do cipki kobiecie której przed chwilą kilku samców spuściło się na twarz.
Mojego bardzo mocno podnieca jak mogą mi inni przy nim pakować w cipe swoimi paluchamiO rany jakbym chciał widzieć jak ktoś wali konia patrząc na moją żonę
Podaj gmail to może się pokazeStrasznie mnie podnieca używanie cudzych żon. Czasem marzy mi się po prostu zwalić konia na klęczącą kobietę, a czasem chcialbym włożyć do cipki kobiecie której przed chwilą kilku samców spuściło się na twarz.
CzyliFani czekają na więcej szczegółów
Bardzo podniecająca opcjaO rany jakbym chciał widzieć jak ktoś wali konia patrząc na moją żonę
Szczerze mówiąc to mnie bez mojego faceta już tylu gości mogło walić mój bardzo mocno lubi jak mu opowiadam o tym jak mnie inni walaWidzę masz o wiele więcej doświadczeń w cuckoldzie niż ja z moją żoną.
Moja hotka uprawiała seks w sumie może z 7 facetami w trakcie naszego związku? Wliczając w to lody bez wsadzania do cipeczki. I zawsze bez mojej obecności. Więc mogłem tylko po jej powrocie do domu pmposłuchać i pooglądać jak wygląda po tym jak ja wyobracali i co się działo .
Nawet dzisiaj z szwagrem mojego faceta poszłam do luzka Ale już nie raz mnie on walić mógłWidzę masz o wiele więcej doświadczeń w cuckoldzie niż ja z moją żoną.
Moja hotka uprawiała seks w sumie może z 7 facetami w trakcie naszego związku? Wliczając w to lody bez wsadzania do cipeczki. I zawsze bez mojej obecności. Więc mogłem tylko po jej powrocie do domu pmposłuchać i pooglądać jak wygląda po tym jak ja wyobracali i co się działo .
Z wytryskiem na cycuszkiBardzo podniecająca opcja
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
T | Żona z innym | Seks | 255 | |
C | Moja żona była z innym - Pogadam o tym z facetem | Seks | 42 | |
M | Inne Żona pierwszy raz z kimś innym | Opowiadania erotyczne | 5 | |
A | Żona na wesele | Seks | 42 | |
B | Bielizna żona i teściowa | Opowiadania erotyczne | 13 |