Powiem tak w sypialni już dużo eksperymentowalismy a teraz apetyt rośnie w miarę jedzenia tylko jak tu zacząć żeby nie wyjść na idioteJa bym zaproponowała niezobowiązującą wizytę w jakimś swinger clubie na początek, z zaznaczeniem, że to tylko rozpoznanie z ciekawości.
Raczej trafiliście na faceta ktory nie chwycil nastroju albo i może Twoja żona go nie plkrecila, co nie znaczy że dla kogoś innego nie byłaby podniecająca. Więc nie generalizowałbym po jednym nieudanym spotkaniu.Ja miałem kiedyś akcje na 2m+1k, żonie nie za bardzo się podobał pomysł, ale ja ją ostro naciskałem i efektem tego było to że okazało się że żona nie podnieca innych facetów poza mną. I skończyło się to jej traumą a mi się i tak znudziły takie zabawy po pewnym czasie.
A gdzie wyczytałeś, że to po jednym spotkaniu? Może facet się ogłaszał, pokazywał żonę i każdy kandydat po tym rezygnował? I tak 669 facetów?Więc nie generalizowałbym po jednym nieudanym spotkaniu.
I nawet w Twoim scenariusza mówimy nadal o jednym spotkaniuA gdzie wyczytałeś, że to po jednym spotkaniu? Może facet się ogłaszał, pokazywał żonę i każdy kandydat po tym rezygnował? I tak 669 facetów?
Podziwiam twoją odwagę, że chciałeś podzielić się z nami tak wstydliwym i być może bolesnym dla Ciebie i żony świadectwem.Ja miałem kiedyś akcje na 2m+1k, żonie nie za bardzo się podobał pomysł, ale ja ją ostro naciskałem i efektem tego było to że okazało się że żona nie podnieca innych facetów poza mną. I skończyło się to jej traumą a mi się i tak znudziły takie zabawy po pewnym czasie.
Nigdzie nie napisałem o spotykaniu. Tylko o pokazywaniu. Ale idąc Twoim tokiem rozumowania to ok - napisałem nie o jednym spotkaniu a o 669 spotkaniach.I nawet w Twoim scenariusza mówimy nadal o jednym spotkaniu. Przeczytaj ze zrozumieniem to co sam napisałeś
.
A jak ten zajebiscie przystojny facet ma 10 cm gdy mu stanie.....Pokaż jej jakiegoś zajebiscie przystojnego faceta i powiedz, że będzie uprawiała z nim seks, na pewno się zgodzi.
Dwie kobiety to trochę inaczej niż dwóch facetów.u mnie to było proste. Zanim ją poznałem była z kobietą i na samym początku naszej znajomości powiedziała że możemy być razem ale pod warunkiem że ona będzie mogła się spotykać z innymi kobietami a ja jak chce to mogę się dołączyć do zabawy.
I tak już jesteśmy kilka lat małżeństwem a kilka dni temu wprowadziła sie do nas jej dziewczyna. W sumie to moja też![]()
dla mnie ogromna różnicaDwie kobiety to trochę inaczej niż dwóch facetów.
Facet prędzej zaakceptuje inną kobietę niż innego facetadla mnie ogromna różnica![]()