• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Żona trójkąt co zrobić

Mężczyzna

cuckoldman

Podrywacz
My zaczynaliśmy od tego, że zaprosiliśmy aktualnie naszego kolegę do 3 na spotkanie gdzie był on wyłącznie obserwatorem naszym zabaw przez ok 2 spotkania, później dołączył do pieszczot oralnych i po około 5 - 6 spotkaniach włączył się całkowicie do zabawy, może warto właśnie zaczynać tak krok po kroku,

Mężczyzna

MEN37_BYD

Cichy Podglądacz
Ja bym zaproponowała niezobowiązującą wizytę w jakimś swinger clubie na początek, z zaznaczeniem, że to tylko rozpoznanie z ciekawości.
Powiem tak w sypialni już dużo eksperymentowalismy a teraz apetyt rośnie w miarę jedzenia tylko jak tu zacząć żeby nie wyjść na idiote

Mężczyzna

forg

Biegły Uwodziciel
Wiesz, musisz dokładnie nam opisać wszystko co już robiliście w sypialni. Potem dość dokładnie swoją żonę opisz. Gdzie się urodziła, z jakiej rodziny pochodzi, rodzinę też opisz; potem wszystko o jej upodobaniach, przyzwyczajeniach, poglądach na świat.
My to przeanalizujemy i napiszemy Tobie, jak masz nie wyjść na idiotę przed własną żoną. Którą póki co znasz, my nie.

Mężczyzna

Dojebus Putas

Cichy Podglądacz
Ja miałem kiedyś akcje na 2m+1k, żonie nie za bardzo się podobał pomysł, ale ja ją ostro naciskałem i efektem tego było to że okazało się że żona nie podnieca innych facetów poza mną. I skończyło się to jej traumą a mi się i tak znudziły takie zabawy po pewnym czasie.

Mężczyzna

Warszawiak82

Seks Praktykant
Ja miałem kiedyś akcje na 2m+1k, żonie nie za bardzo się podobał pomysł, ale ja ją ostro naciskałem i efektem tego było to że okazało się że żona nie podnieca innych facetów poza mną. I skończyło się to jej traumą a mi się i tak znudziły takie zabawy po pewnym czasie.
Raczej trafiliście na faceta ktory nie chwycil nastroju albo i może Twoja żona go nie plkrecila, co nie znaczy że dla kogoś innego nie byłaby podniecająca. Więc nie generalizowałbym po jednym nieudanym spotkaniu.