• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Żona pragnie większego

Mężczyzna

Arcykąsek

Cichy Podglądacz
można wiedzieć w jakim wieku jesteście
macie dzieci ,jakieś kłopoty może problemy w pracy ? cokolwiek co może mieć wpływ na psychikę twojej kobiety może tu jest problem i to ja blokuje

Mężczyzna

RadoMar

Nowicjusz
Moja żona bardzo lubi sex. Chcę zazwyczaj mocno i głęboko. A to prawdopodobnie dlatego że mam tylko 14 cm. Kiedyś jak zapytałem czy chciałaby spróbować większego to nie zaprzeczyła. Powiedziała że może być i chciała. Ale teraz jak zaczynam ten temat to reaguje złością. Co robic
Poszukaj faceta z dużym kutasem, zaproś do domu wypijcie jakiś alkohol, i rozbierzcie się do naga, niech to zobaczy,

Mężczyzna

Marcin 43

Instruktor seksu
Moja żona bardzo lubi sex. Chcę zazwyczaj mocno i głęboko. A to prawdopodobnie dlatego że mam tylko 14 cm. Kiedyś jak zapytałem czy chciałaby spróbować większego to nie zaprzeczyła. Powiedziała że może być i chciała. Ale teraz jak zaczynam ten temat to reaguje złością. Co robic
Może spróbuj z nakładka na penisa, a może popraw technikę 😉 Kobiety tu często o tym piszą, że liczą się umiejętności bardziej niż rozmiar 😉

Ciekawe dlaczego reaguje złością. Rozmawiałeś z nią o tym?