• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Żona pragnie większego

Mężczyzna

Shadow22

Seks Praktykant
Spoko. Ale autor postu magika popełni. Wolał posłuchać kogoś z przebiegiem starego passata niż kogoś bieglego w temacie relacji DM mimo młodego wieku. Aaa.... jebe mnie to. Chuj z wami.

Mężczyzna

Ciekawski1

Cichy Podglądacz
Chłop płaci za seks, bo inaczej nie ma opcji na zamoczenie i myśli, że ktokolwiek będzie się z nim liczyć w tym temacie...
Wróć do swojego posta gdzie płaczesz jakim to jesteś przegrywem i tam dyskutuj z ludźmi, który chcą się wypowiadać w twoim temacie. (Specjalnie "t" z małej)

Mężczyzna

Shadow22

Seks Praktykant
Chłop płaci za seks, bo inaczej nie ma opcji na zamoczenie i myśli, że ktokolwiek będzie się z nim liczyć w tym temacie...
Wróć do swojego posta gdzie płaczesz jakim to jesteś przegrywem i tam dyskutuj z ludźmi, który chcą się wypowiadać w twoim temacie. (Specjalnie "t" z małej)
Nom bardzo zabolało ludzka kurwiozo wartości taniej wenezuelskiej kurwy. Jebać Cie. 4 divy i nie potrzebuje seksu w życiu moge do końca już szczać tylko chujem wyjebane a ty jak tam fikołki by zamoczyć robisz? Baranie jebany

Kobieta

Nieśmiała

Biegły Uwodziciel
Moja żona bardzo lubi sex. Chcę zazwyczaj mocno i głęboko. A to prawdopodobnie dlatego że mam tylko 14 cm. Kiedyś jak zapytałem czy chciałaby spróbować większego to nie zaprzeczyła. Powiedziała że może być i chciała. Ale teraz jak zaczynam ten temat to reaguje złością. Co robic
Może jest wkurzona, bo faktycznie ma większego bolca na boku.

Mężczyzna

Arcykąsek

Cichy Podglądacz
może nad techniką popracować któraś pozycja może bardziej odpowiada twojej kobiecie .

jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma

Mężczyzna

Arcykąsek

Cichy Podglądacz
jest tyle zabawek dla dorosłych może razem zobaczcie co jest dostępne
może coś się spodoba i urozmaici wasze doznania
A jak nie będzie chciała to ja bym odpuścił na jakiś czas i np.za rok znów delikatnie popytać nic na siłę

Mężczyzna

Ciekawy8689

Cichy Podglądacz
jest tyle zabawek dla dorosłych może razem zobaczcie co jest dostępne
może coś się spodoba i urozmaici wasze doznania
A jak nie będzie chciała to ja bym odpuścił na jakiś czas i np.za rok znów delikatnie popytać nic na siłę
Hmm od roku albo dłużej leży całą gama gadżetów których nawet nie otworzyła tylko jak jej wręczałem to dziękowała i....chowała