C
col.Greg
Guest
Że nie porzuciłem SF w odpowiedniej chwili.
Oj marzenieZawsze chciałem mieć biseksualna partnerkę/dziewczyne. I na złość zawsze trafiały mi się tylko hetero
Ja spróbowałemOkazji nie miałem więc nie ma co żałować ale chciałbym żeby mi się kiedyś przytrafiła możliwość seksu z facetem. Zwyczajnie chciałbym spróbować jak to jest...
Miałem okazję za małolata Ale stchorzylemSeks z parą bi
I jak było?Ja spróbowałem
Tak, znam też takie sytuacje, w sumie nie idzie się ,,opedzic', ale to uświadomiło mi też co czują dziewczyny nie mogące opedzic się od lepkich łapek nachalnych adoratorów, .... podziękowania też usłyszałem przy następnej spotkaniu, trochę pogadaliśmy fajnieKiedys na imprezie, na ktorej bylem ze znajoma, wypila ze 2 kieliszki za duzo. Wymacala mnie wszedzie, calowala, ocierala sie no ale do niczego nie doszlo bo wtedy bardziej podobala mi sie jej kolezanka. Na drugi dzien powiedziala "dziekuje, wiersz za co..."
Do tego bylem z nia na kilku innych imprezach i bylo normalnieTak, znam też takie sytuacje, w sumie nie idzie się ,,opedzic', ale to uświadomiło mi też co czują dziewczyny nie mogące opedzic się od lepkich łapek nachalnych adoratorów, .... podziękowania też usłyszałem przy następnej spotkaniu, trochę pogadaliśmy fajnie![]()
Super. Spora odmiana, polecamI jak było?
Mam tak samo. Po czasie przychodzi refleksja, ze moglem powiedziec to czy tam to...Ileś razy miałem ochotę zagadać do atrakcyjnej nieznajomej, ale zapominałem języka w gębie i się nie odważyłem.
Wprawdzie pewnie i tak nie miałbym większych szans i nic by z tego nie było, ale i tak wkurza mnie, ile razy nie mogę się odważyć, choć chciałbym.