• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Żałuję, że tego nie zrobiłam/zrobiłem w przeszłości

Mężczyzna

Ozcan83

Cichy Podglądacz
Ja także żałuję raczej tego czego nie zrobiłam.

Miałam propozycję od dwóch byłych kolegów z pracy na trójkąt, ale odmówiłam bo wtedy bałam się jak to zmieni nasze przyjacielskie relacje. I nie wiem o co było tu walczyć, do dziś wysyłamy sobie jedynie memy o charakterze seksualnym.

Byłam kiedyś z przyjacielem i jego żoną w hotelu, wiedziałam, że jak tylko dam jakiś znak to będzie z tego trójkąt i nawet nie przeszkadzałoby mi to, że są parą bo wiem, że są doświadczeni w swingowaniu więc moje standardowe reguły o nie wchodzeniu do łóżka z parami by tu nie musiały być w mocy. No ale tego ruchu nie zrobiłam.
Jestem facetem który stara się czerpać z życia pełnymi garściami, staram się to robić, a mimo to też mi się przydarzyło kilka sytuacji które mogłem wykorzystać, a coś mnie powstrzymało. Jedne sytuacje to te które uważam że postąpiłem właściwie, ale też takie gdzie dziś żałuję. Jednak jeszcze wszystko przed nami 😉

Mężczyzna

studd27

Cichy Podglądacz
Sytuacji niedomkniętych, czyli, które nie skończyły się na seksie. Za małolata jak było się pięknym i silnym byczkiem w typie adonisa i kobiety ciągnęły do mnie jak pszczoły do kwiatów, ale byłem kurwa zbyt nieśmiały i zahamowany, teraz już jako doświadczony wilk widzę, że tamte sytuacje wołały o męską inicjatywę, tamte kobiety tego oczekiwały. Było się wśród tylu kobiet, że seksu mogłem mieć do porzygu (jeśli istnieje w ogóle granica).
Dopiero później człowiek zaczął drapieżniej sięgać po owoce :sneaky:

Mężczyzna

Tomasz (Kasia)

Seks Praktykant
Że nie wyruchałem żony ex kolegi :) Kolegowałem się z typem i jego żona chciała się ze mną przespać. Po latach okazało się, że frajer zawsze o mnie źle mówił. Miał do mnie jakiś problem, ale nigdy w cztery oczy. Szkoda, że jej mu w tedy nie wydymałem miałbym chociaż dzisiaj satysfakcję :)

Mężczyzna

fanatyk_posladkow1007

Nowicjusz
W liceum miałem nauczycielkę od angielskiego na którą byłem bardzo napalony. Niestety brakło odwagi żeby to pociągnąć bardziej. Kiedy skończyłem liceum dowiedziałem się że ona na mnie też :D jednak zawsze byłem ślepy na takie sprawy. Miałem z nią kumpelski kontakt po zajęciach o czym w sumie nikt nie wiedział w szkole, parę razy ja złapałem jak się patrzyła z uśmiechem na twarzy. A moje koleżanki nie chciały jej brać na wycieczki bo mówiły że owa nauczycielka wiecznie tylko za mną łazi ;p

Mężczyzna

FeetLoverForLife

Podrywacz
Miałem kiedyś fajną ekipę koleżanek z którymi sporo imprezowałem, sporo alkoholu, głownie domówki. Między jedną z nich a mną ewidentnie była chemia, co widoczne było szczególnie po alkoholu. Powstrzymywałem się między innymi dlatego, że miała chłopaka który odsiadywał wyrok... No cóż, teraz fantazjuję, jakby to było, gdybym takich skrupułów nie miał. Dochodziło nie raz do bardzo niedwuznacznych sytuacji między nami (ocieranie się przy tańcu, muśnięcie ustami np. szyi, jakieś teksty o mocnym podtekście seksualnym i wiele innych), jednak nie odważyłem się spróbować czegoś więcej.
No nie wspomnę, że żałuję braku wprawy, kiedy mieliśmy po 16 lat w internacie i z pierwszą dziewczyną uczyłem się seksu. Była już wtedy ode mnie trochę bardziej doświadczona a ja byłem dupą wołową... Była mega chętna, miała cudowne młodziutkie ciało i gdybym tylko miał wtedy choć część dzisiejszego doświadczenia ech...

Mężczyzna

Monsz

Seks Praktykant
Wiele mialem sytuacji, ktorego mogly sie skoczyc inaczej. Ale break pewnosci siebie, jakies blokady czy zahamowania spowodowaly, ze nie poszlo to dalej. Przez lata nazbieralo sie tego...

Mężczyzna

KlejnotNilu79

Nowicjusz
Złapałem dobry vibe z koleżanką z porzedniej pracy i często wplataliśmy erotyczne podteksty. Kiedyś wspomniała, że chciałaby żebyśmy zostali chwilę dłużej po zamknięciu i zrobili to w pracy - nie skorzystałem. Padał jeszcze temat trójkąta, który myślę też mógł dojść do skutku, ale zmieniłem pracę i żadna z tych rzeczy nie doszła do skutku.

Stripchat
Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry